Zlín ocení nejlepší učitele. Začíná nominace

31.10.2017 10:49

Vyzdvihnout práci pedagogických pracovníků škol a školských zařízení a veřejně ocenit práci těch nejlepších. S takovým záměrem přichází nově od letošního roku statutární město Zlín.

Zlín ocení nejlepší učitele. Začíná nominace
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

Při výběru oceněných bude hodnotit výsledky jejich pedagogické činnosti v krátkodobém i dlouhodobém časovém horizontu, a to ve třech kategoriích.

„Chceme alespoň jednou za rok veřejně všem učitelům za jejich náročnou práci poděkovat, a zároveň těm nejlepším z nich předat ocenění. Kandidáti na ocenění mohou být navrženi podle dosažených úspěchů z hlediska času, tedy v kategoriích za významný přínos pro pedagogickou praxi v uplynulém roce a za dlouhodobé vynikající výsledky ve výchovně vzdělávací práci. Ve třetí kategorii pak bude zohledněn celoživotní přínos ve školství,“ uvedla náměstkyně primátora Kateřina Francová.

Nominace přijímá v písemné podobě Odbor školství Magistrátu města Zlína nejpozději do 20. listopadu 2017. O přijatých návrzích bude následně hlasovat Komise pro výchovu a vzdělávání, konečné schválení pedagogů, kteří obdrží od města ocenění pak schválí Rada města Zlína na svém zasedání.

Návrhy mohou podávat se souhlasem nominovaných pouze ředitelé škol, a to na základě svého vlastního výběru nebo návrhů vzešlých od pedagogů a SRPŠ (klubu rodičů či třídních důvěrníků). Z každé školy může být navržen pouze jeden kandidát. Do hodnocení budou zařazeni kandidáti s trvalým bydlištěm ve Zlíně nebo působící ve školách a školských organizacích zřizovaných statutárním městem Zlínem.

Slavnostní akt předání ocenění pedagogům proběhne na vánočním setkání primátora města s řediteli škol, které se koná každoročně v obřadní síni na radnici.

Podrobnosti o pravidlech nominace na www.zlin.eu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Smíchovskou lávku dostalo město od Prahy bezúplatně

13:05 Mladá Boleslav: Smíchovskou lávku dostalo město od Prahy bezúplatně

Smíchovská lávka, jejíž část loni Mladá Boleslav zachránila před sešrotováním, je nyní oficiálně maj…