Zlín rozdělí peníze z Fondu zdraví

11.04.2017 8:36

Statutární město Zlín vyhlašuje výzvu k podání žádostí o dotace z Fondu zdraví města Zlína. Mezi žadatele může být rozděleno až 180 tisíc korun. Finanční prostředky jsou určeny k preventivním zdravotním akcím v rámci Týdne zdraví ve Zlíně. Ten se uskuteční v termínu 9. – 15. října 2017.

Zlín rozdělí peníze z Fondu zdraví
Foto: zlin.eu
Popisek: Letecký pohled na centrum města Zlín

„Týden zdraví je jednou z každoročních aktivit v rámci projektu Zlín – Zdravé město. Cílem tohoto trvalého projektu města Zlína je podpora zdraví, udržitelného rozvoje a zlepšování podmínek pro kvalitní život obyvatel našeho města,“ uvedla radní Jana Bazelová, která je zároveň předsedkyní Správní rady Fondu zdraví.

Žádosti s částkou nižší než 50 tisíc korun posuzuje rada města. U částek vyšších má poslední slovo zastupitelstvo.  Více informací naleznete na webu města Zlína, úřední desce nebo osobně, mailem či telefonicky u paní Jaroslavy Richtrové z Oddělení prevence kriminality a sportovišť.  Termín přijímání žádostí je od 1. do 12. června 2017.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

7:37 Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

Po několika měsících provedlo město Děčín spolu s technickými službami další test kontejneru na směs…