Zlín vyhlásil výběrové řízení na ředitele technických služeb

21.05.2015 7:29

Společnost Technické služby Zlín, jejímž je město Zlín jediným společníkem, možná povede nový ředitel. Výběrové řízení na tuto funkci vyhlásila rada města.

Zlín vyhlásil výběrové řízení na ředitele technických služeb
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín

"Výsledek celého procesu by měl být jasný do dvou měsíců. K vyhlášení výběrového řízení jsme přistoupili v návaznosti na naši snahu o efektivní fungování městských společností, u technických služeb je to také do jisté míry i navázání na proces jejich dělení v minulém roce," prohlásil náměstek primátora Patrik Kamas, do jehož kompetencí TS Zlín spadají. Dodal, že podmínky pro případné zájemce budou zveřejněny na městském webu a na úřední desce.

TS Zlín patří dlouhodobě k nejvýznamnějším společnostem, které radnice vlastní. Zajišťují svoz  a likvidaci odpadů na území města a současně  celou řadou dalších  obslužných činností jakými jsou například letní a zimní údržbakomunikací a jejich opravy, provoz veřejného osvětlení, parkoviště, tržiště apod.

Zefektivnit činnost se snaží vedení radnice i v dalších společnostech, které město Zlín zřizuje. "Zda budeme i v nich postupovat stejně jako v případě Technických služeb Zlín se budeme rozhodovat dle aktuální situace," konstatoval Patrik Kamas.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Tramvaje se na novou trať mezi Libercem a Jabloncem vrátí od 1. května

13:37 Liberec: Tramvaje se na novou trať mezi Libercem a Jabloncem vrátí od 1. května

Náročná modernizace tramvajové trati mezi Libercem a Jabloncem nad Nisou skončila. Cílem rozsáhlé re…