Znojmo: Den sociálních služeb rozhýbe náměstí hudbou i tancem

27.08.2019 16:23

Již podesáté se představí poskytovatelé sociálních služeb Znojemska. Ve středu 4. září 2019 odprezentují svou činnost a spolu s klienty vytvoří část doprovodného programu. Na Horním náměstí se bude tančit, zpívat i soutěžit.

Znojmo: Den sociálních služeb rozhýbe náměstí hudbou i tancem
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Na Znojemsku působí 18 organizací, které se zaměřují na různé druhy sociálních služeb. Během dne se s nimi bude možné seznámit a získat potřebné informace. „Každému z nás se může stát, že bude potřebovat ve svém životě pomoc. Přijďte se seznámit s organizacemi, které tuto pomoc poskytují a na které se můžete obrátit,“ zve na událost místostarosta Jan Blaha, který má v gesci i oblast sociální.

Bude se tančit i zpívat

Na programu budou různorodá vystoupení klientů a pracovníků z některých zařízení. Proběhne např. módní přehlídka v podání klientů z Domova Božice, náměstí roztančí Dr. Veleta, který spolupracuje s Domovem pro seniory Plaveč, připravena je také přednáška na téma Žít život s duševním onemocněním je možné a Centrum sociálních služeb Znojmo seznámí se svojí historií a současností. Nebudou chybět hudební vystoupení, soutěž o ceny a k vidění budou i zvířátka, o které se starají klienti Zámku Břežany. Na závěr akce zahraje Cimbálová muzika Vinohrádek.

Den sociálních služeb aneb jeden svět pro všechny je pravidelnou akcí, kterou již podesáté pořádá sociální odbor Městského úřadu Znojmo v rámci Komunitního plánování sociálních služeb Znojemska. Kompletní program akce naleznete v přiloženém dokumentu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava přivítá květen Májovým jarmarkem a slavnostmi

19:27 Jihlava přivítá květen Májovým jarmarkem a slavnostmi

Na tradiční zaplétání máje se můžete těšit v sobotu na Masarykově náměstí od 15:45. Zhostí se ho fol…