Znojmo: Extreme790 změnil datum, bude se konat 20. června

21.10.2019 7:35

Pátý ročník závodu ve výběhu na radniční věž Znojmo Extreme 790 musel z organizačních důvodů změnit datum konání. V roce 2020 se bude konat v sobotu 20. června. Startovné opět poputuje na charitativní účely.

Znojmo: Extreme790 změnil datum, bude se konat 20. června
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Detailní informace k závodu, datum registrace i to, koho závod příští rok podpoří, organizátoři oznámí na jaře 2020. „Pro velký zájem ze strany závodníků ale avizujeme termín konání už teď, aby si ve svém naplněném kalendáři nechali prostor na výběh na radniční věž. Znovu připomínám, že došlo ke změně a platný termín je sobota 20. června,“ vysvětluje starosta Jan Grois, který byl u zrodu závodu a aktivně se ho každý rok účastní.

Aktuální informace jsou ZDE a také na facebookové události akce.

První ročník závodu Znojmo Extreme 790 se konal v roce 2016 a byl součástí oslav 790. výročí od povýšení Znojma na královské město. Úkolem běžců je zdolat v týmu dohromady 790 schodů šest století staré radniční věže. Překážkou závodníkům je prašné prostředí, různé typy schodů i snížená viditelnost. Důležitá je tak nejen rychlost závodníků, ale také jejich šikovnost a obratnost. Startovné putuje vždy na dobročinné účely. Závod organizuje město Znojmo. Více informací, detailní výsledky a kompletní fotogalerie ze závodu ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc vydává svou první bankovku, slavit bude i koncertem a přehlídkou kinematografie

10:23 Olomouc vydává svou první bankovku, slavit bude i koncertem a přehlídkou kinematografie

Hudbou, filmy, workshopy a diskusemi, ale také úplně prvním vydáním sběratelské eurobankovky oslaví …