Znojmo: Manželské páry mohou sportovat zdarma

31.01.2019 14:32

Město Znojmo se zapojí do kampaně Národního týdne manželství, které nese motto Zabijáci manželství a jak se jim bránit. V rámci Rodinné politiky města Znojma nabídne zdarma aktivity ve Sportovní hale Dvořákova, a to výhradně manželským párům. Sportovně relaxační den pro manželské páry města Znojma se uskuteční v sobotu 16. února od 10:00 do 18:00 hodin.

Znojmo: Manželské páry mohou sportovat zdarma
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Páry si společně zahrají badminton, přičemž na přání více párů je možné uspořádat i turnaj. Zamluvit si je možné squash, kde bude k dispozici i trenér squashového klubu SC STROKE ZNOJMO. K relaxování se nabízí návštěva bazénu s parní saunou nebo saunu. Všechny aktivity budou pro páry zdarma. Navíc každý manželský pár obdrží drobné občerstvení.

„Manželé mladého, středního i seniorského věku, přijďte si užít aktivní pohyb či relaxaci. Dobré manželství není samozřejmost. Krásně prožitým sportovním dnem se můžete nechat inspirovat, jak ze svého dobrého manželství udělat ještě lepší nebo obnovit to, co se časem ve vztahu vytratilo. Budu se na vás těšit,“ zve na akci místostarosta Znojma Jan Blaha, který má rodinnou politiku v gesci.

Vzhledem k omezené kapacitě kurtů, bazénu a sauny je vhodné si čas návštěvy předem rezervovat u Alice Svobodové na e-mailové adrese ZDE, případně na tel. čísle 739 389 002, v době od 8:00 do 16:00.

Workshop Tvoří celá rodina

Sportovně – relaxační den pro manželské páry města Znojma pořádá sociální odbor Městského úřadu Znojmo v rámci Rodinné politiky města Znojma. Na organizaci se také podílí Středisko volného času Znojmo, příspěvková organizace a Squashový klub SC STROKE Znojmo.

Další akcí v rámci Národního týdne manželství je workshop Tvoří celá rodina pod vedením Hany Dostálové, na který zve Rodinné centrum Maceška Znojmo ve čtvrtek 14. února 2019 od 10:00 do 12:00 hodin.

Národní týden manželství připadá na termín 11. – 17. února. Více ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

22:09 Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

Okresní soud v Opavě svým rozsudkem zamítl žaloby podané MgA. Alešem Kománkem proti statutárnímu měs…