Znojmo: Okoštujte víno v novém altánu v Rajské vinici

28.04.2017 21:25

V sobotu 29. dubna se po opravách otevře v novém kabátku degustační altán na městské Rajské vinici, o kterou celoročně pečuje Vinařství Lahofer.

Znojmo: Okoštujte víno v novém altánu v Rajské vinici
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Degustační altán leží v krásném prostředí nedaleko centra města pod chrámem sv. Mikuláše. Od letošní turistické sezóny mohou jeho návštěvníci očekávat zvýšený komfort. Altán dostal novou střechu, elektrorozvody, opravené zdi, novou podlahu i vstupní dveře, ale především zde milovníci vína najdou dobře vychlazená vína z produkce Vinařství Lahofer, a to díky nově přivedené elektrice. Celková oprava stála znojemskou radnici zhruba 530 tisíc korun.

Že šlo o dobrou investici je přesvědčen i starosta Znojma Vlastimil Gabrhel. „Degustační altán na Rajské vinici se stal pevnou součástí nabídky ochutnávky vína v centru města. Na skleničku sem zavítají místní i turisté. A za to jsem velice rád. Ostatně je odtud krásná vyhlídka na část města, řeku Dyji i přehradu. Proto jsme se pustili do zvelebení tohoto místa,“ říká starosta.

Degustační altán na Rajské vinici bude otevřen 29. a 30. dubna, v květnu soboty, neděle i svátky 11.00 – 18.00 hod. a od června do poloviny září denně 11.00 – 20.00 hod. Více informací získáte na tel. 515 220 323 nebo na www.lahofer.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

22:08 Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

Festival vína VOC Znojmo, jedinečný svátek vína, vinařů a všech příznivců vinného moku, máme už témě…