Znojmo: Opravy tří ulic už jsou definitivně u konce, v dalších se ještě pracuje

19.07.2019 11:38

Obyvatelé ulic Bala a Na Vyhlídce si konečně mohou oddychnout. Oprava těchto ulic, která navazovala na rekonstrukce inženýrských sítí z loňského roku, je definitivně u konce. Hotovo je také v ulici Otokara Březiny. Pracuje se naopak v ulici U Rybníka v Příměticích, na Legionářské a v Oblekovicích.

Znojmo: Opravy tří ulic už jsou definitivně u konce, v dalších se ještě pracuje
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

V ulicích Bala a Na Vyhlídce město investovalo do kompletně nového povrchu, chodníků, do rekonstrukce opěrné zdi a do nového veřejného osvětlení s LED svítidly celkem 8,6 milionů korun. S prázdninami skončily také práce na opravách v ulici Otokara Březiny. Do nové silnice a chodníků město investovalo 7,3 milionů korun.

Rušno je naopak v jiných ulicích. Práce probíhají na rekonstrukci ulice U Rybníka v Příměticích, kde město opravuje povrch, vybuduje nové veřejné osvětlení a drobných úprav se dočká i zeleň. Do ulice U Rybníka město investuje 4,7 milionů korun. Z důvodu prací tu platí úplná uzavírka od 17. 7. do 31. 8. 2019.

Opravuje se také v ulici Legionářská. Po dvouměsíčních stavebních pracích na opravě vodovodu a plynovodu je na řadě kompletní rekonstrukce povrchu komunikace, kterou financuje město. I tady si práce vyžádají nutná dopravní omezení. Stavební práce budou prováděny za úplné uzavírky ulice. Ta bude platit od 17. července do 2. září. Výjezd vozidel z ulice Gagarinova na ulici Přímětická, který vede přes ulici Legionářská, bude po celou dobu uzavírky zachován. Objízdná trasa je stanovena pouze pro vozidla Městské autobusové dopravy – dojde ke změně trasy linky č 835803. Celkem tu město investuje zhruba 7 milionů korun.

V Oblekovicích se pracuje na novém veřejném osvětlení, a to v ulici Oblekovická od kulturního domu směrem do Znojma a na ulici Evropská směrem ven z města.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…