Znojmo: Radnice poskytla Oblastní chartě Znojmo vozidlo k výdeji polévky

05.11.2021 16:48 | Tisková zpráva

Radní na svém pondělním jednání schválili bezplatnou výpůjčku vozidla pro Oblastní charitu Znojmo (dále jen Charita). Využije ho k výdeji polévky pro lidi bez domova.

Znojmo: Radnice poskytla Oblastní chartě Znojmo vozidlo k výdeji polévky
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

„Oblastní charita Znojmo každoročně vydává v zimních měsících teplou polévku pro lidi bez domova na Horní České. Společně jsme se domluvili, že bude výdej probíhat v nových lokalitách mimo centrum. Předpokládáme, že tím obsloužíme více osob a také, že nebude docházet k takové kumulaci v centru, což někdy vedlo k problémovým situacím. Tuto činnost chceme maximálně podpořit, proto jsme zakoupili automobil, který Charitě k těmto účelům bezplatně vypůjčíme,“ říká starosta města Znojma Jakub Malačka.

Znojemská Charita zahájila výdej teplé polévky v pondělí 1. listopadu. Nově jsou místa výdeje dvě, a to na parkovišti při Městské plovárně Louka na ulici Melkusova a prostranství po bývalých garážích na ulici Přímětická. Na tato místa dorazí pracovníci právě v zapůjčeném vozidle.

Polévka se bude vydávat vždy v pondělí, středu a pátek, na ulici Přímětická v čase od 11:30 do 12:00 hodin a na ulici Melkusova od 12:30 až 13:00.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Město zaslíbené podnikání

22:28 Jablonec nad Nisou: Město zaslíbené podnikání

Jablonci nad Nisou se ve vysoké konkurenci podařilo obhájit loňské krajské prvenství. Druhou příčku …