„Klienti mají možnost jednou za rok pozvat své blízké na luxusní večeři. Naše jídelna, která mimochodem nedávno prošla kompletní renovací, se změní na prostor připomínající prestižní restauraci," říká ředitel SeniorCentra SeneCura v Šanově Michal Veleba.
Na přípravě atmosféry se přitom aktivně podílí i samotní klienti. Ať už oficiálním pozváním pro hosty či tím, že se slavnostně obléknou. Většinou se večeře podává pro více klientů a jejich rodin najednou, tak aby byla „restaurace“ plná. „Naposledy jsme podávali menu pro 45 osob," říká šéfkuchařka SeniorCentra Šanov Jana Gazdová.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: PV