Znojmo: Skutečný dárek je sdílená radost

09.01.2019 11:30

V závěru kalendářního roku studenti třídy 2. D SZŠ a VOŠZ ve Znojmě udělali radost nejen těm, které obdarovali ale také sobě i vedoucí učitelce studijní skupiny.

Znojmo: Skutečný dárek je sdílená radost
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Svojí iniciativou – zakoupením certifikátů skutecnydarek.cz v celkové hodnotě 1150 Kč navýšili počet těch, kterým záleží na prožívání radosti druhých. Zakoupením jedné kudrnaté ovce mohou pomoci chudé rodině změnit život.

Tento skutečný dárek znamená pro rodinu zdroj příjmů a šanci na nový start. Z jedné ovce může mít rodina za několik let malé stádo. Část příspěvku také pomůže přispět k budování zdravotnických zařízení a zajištění léků pro ty, kteří zdravotnickou pomoc potřebují. Sto procent hodnoty Skutečného dárku směřuje do veřejné sbírky Člověka v tísni – Skutečná pomoc. Výtěžek sbírky pomáhá lidem v chudých zemích. Díky zdánlivě malé pomoci získají lidé v chudší části světa šanci na lepší budoucnost.

Poskytnutím Skutečného dárku se rozšíří sdílená radost. Za jejich inciativu, pomoc a motivaci pro druhé, náleží studentům srdečné poděkování!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…