Znojmo: Soutěž Do práce na kole ovládly ženy

19.06.2021 6:27

Celorepubliková kampaň Do práce na kole, která vyzývá, aby se lidé v květnu dopravovali na vlastní pohon (nejen) do práce, je za námi. Ve Znojmě se letos zapojilo 105 lidí a soutěžilo se o zajímavé ceny v několika kategoriích. Nejvíce kilometrů zdolaly ženy, na kole i po svých.

Znojmo: Soutěž Do práce na kole ovládly ženy
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Květnovou výzvu ve Znojmě zakončilo oficiálně včerejší setkání soutěžících, kteří se společně vydali na procházku ulicemi města zpříjemněnou degustací vína a kávy pod taktovkou partnera akce BALANCE coffee & wine. Následovalo vyhlášení těch nejlepších na radnici. Oceněni byli nejlepší ženy a muži, a to ve zdolané vzdálenosti na kole a pěšky, a také týmy tvořené v rámci zaměstnání, které soutěžily v pravidelnosti.

V kategorii Pravidelnost byly oceněny čtyři týmy s 100% pravidelností – na kole či pěšky vyrazili jejich členové do práce každý den v květnu. Kromě jednoho ryze pánského týmu s názvem JaMaLeMiTo (organizace Saint-Gobain Adfors CZ, s.r.o.) získaly ceny jeden smíšený a dva dámské týmy - #zijuSVŠE (Soukromá vysoká škola ekonomická, s.r.o.), Kvarteto (OHK Znojmo) a Naturela – dary přírody.

V kategorii Zelené kilometry na kole zdolala nejvíce kilometrů dáma ukrývající se pod přezdívkou Peroxid Vodíku (tým ozivdomov.cz), konkrétně ujela 1 511, 6 kilometrů. A v mužích byl nejúspěšnější Aleš Dítě (tým Dílna 2 z Haivy Tasovice) s 1 299 kilometry.

V kategorii Zelené kilometry po svých ušla nejvíce kilometrů 255,8 km – Marie Jílková (tým Kvarteto z OHK Znojma) a nejlepším mužem s 220 kilometry se stal Kamil Hruška (tým Přetrh ze Saint Gobain Adfors CZ, s.r.o.).

Doplňkovou soutěží, kterou vyhlásilo Zdravé město Znojmo, byla fotografická soutěž. Úkolem soutěžících bylo sdílet s ostatními svoji fotografii s kolem. Za ně získaly drobné ceny týmy BĚHny (Město Znojmo), Netkankáři (PF Nonwovens) a Psycho-holky (Pedagogicko-psychologická poradna Znojmo).

DO PRÁCE NA KOLE ve Znojmě a partneři

Kampaň Do práce na kole se ve Znojmě koná pod záštitou projetu Zdravé město Znojmo, které i letos díky svým partnerům uspořádalo Akce na triko a závěrečné vyhlášení. Letošními partnery se byly: Znojemský městský pivovar, Sklep U Dvou zvířat, ČSOB pojišťovna, Naturela – dary přírody, Cyklo Kučera, s.r.o., BALANCE coffee & wine, Excalibur City, Okresní hospodářská komora Znojmo, Znovín Znojmo a Znojemská Beseda.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

13:37 Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

Již 34. ročník prestižního Mezinárodního pivního festivalu byl dnes zahájen na litoměřickém výstaviš…