Znojmo: Starostové sedmi obcí podepíší prohlášení o spolupráci v oblasti cestovního ruchu

10.09.2014 6:06

Jak jsme již informovali, Znojmo bude v době konání Znojemského historického vinobraní hostit také zástupce měst zájmového sdružení Tourist Region Podyjí, jimiž jsou Dačice, Jemnice, Miroslav, Moravské Budějovice, Moravský Krumlov, Vranov nad Dyjí a samozřejmě Znojmo, a to v rámci konference, která nese název Podpora rozvoje turistiky v destinaci Znojemsko a Podyjí.

Znojmo: Starostové sedmi obcí podepíší prohlášení o spolupráci v oblasti cestovního ruchu
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Tato konference bude významná mimo jiné tím, že zde starostové těchto obcí podepíší prohlášení o spolupráci v oblasti cestovního ruchu. Podpis tohoto dokumentu se uskuteční na začátku konference, tedy v pátek 12. září v 9:00 hodin ve vysokoškolském klubu Harvart na Václavském náměstí ve Znojmě, kde se konference koná.

"Letošní ročník konference, která je tak, jako v minulých letech oficiální doprovodnou akcí Znojemského historického vinobraní, navazuje na přijatou koncepci vlády pro rozvoj cestovního ruchu v České republice v letech 2014 - 2020 a na ni navazující jednotlivé krajské koncepce rozvoje cestovního ruchu, které se nově zabývají změnou struktury organizace a podporou budování destinačních managementů v turistických oblastech. A jednou z těchto oblastí je právě Znojemsko a Podyjí," říká za Vladislav Rakušan, koordinátor pracovní skupiny Tourist Region Podyjí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: znojmocity.cz

Opravdu máte čisté svědomí?

Dobrý den, opravdu vám přijde OK přijít k titulům tím, že publikujete v podezřelých časopisech nebo v těch, v jejichž vedení jste sám seděl? To vám přijde v pořádku? Dosud jste na mě působil jako morální autorita, ale teď už si to o vás nemyslím

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Ve městě začal odchyt přemnožených nutrií

20:27 Zlín: Ve městě začal odchyt přemnožených nutrií

Statutární město Zlín zahájilo ve spolupráci s externí firmou odchyt přemnožených nutrií. První odch…