Znojmo: V ulicích se budují úspornější veřejná osvětlení

12.10.2017 14:33

V několika ulicích ve Znojmě proběhne v těchto měsících rekonstrukce veřejného osvětlení. Celkem do modernizace osvětlení v sedmi ulicích letos město investuje více než 7 000 000 korun. Aktuálně se pracuje na ulici Dvořákova a Gagarinova.

Znojmo: V ulicích se budují úspornější veřejná osvětlení
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Ještě v tomto týdnu se zahájí práce na ulici Uhelná a na náměstí Kapitána Otmara Chlupa, později dojde také na ulice Dr. Mareše, MUDr. Jana Jánského a Kotkova. „Celková výměna osvětlení ve městě je velice nákladná, a proto jsme pro tento rok vytipovali ulice, které tento zásah potřebují nejvíce,“ říká starosta města Znojma Vlastimil Gabrhel.

Kromě náměstí Otmara Chlupa, kde se jedná pouze o výměnu kabelových polí, budou ve všech ulicích stará svítidla nahrazena novými lampami s modernějším a úspornějším systémem LED. V souvislosti s výměnou svítidel bude na ulici Dvořákova upraven povrch přilehlých chodníků. Položena zde bude zámková dlažba, a to v úseku od křižovatky s ulicí Dr. Mareše až po křižovatku s ulicí Slovenská.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…