Znojmo: Ve čtvrtek se uzavře část Vídeňské ulice

28.11.2015 6:25

Čtvrtek 3. prosince bude ve Znojmě ve znamení zhuštěné dopravy. V době od 9:00 do 17:00 hodin se z důvodu opravy vozovky uzavře část ulice Vídeňské, tedy část hlavního tahu směrem na Vídeň, resp. na Prahu. Vyplývá to z informací od Odboru dopravy Krajského úřadu Jihomoravského kraje.

Znojmo: Ve čtvrtek se uzavře část Vídeňské ulice
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Přesněji jde o úplnou uzavírku silnice I/38 ve Znojmě na ulicí Vídeňská v úseku začínající od křižovatky s ulicí Dyjská a končící před křižovatkou s ulicí Dr. Milady Horákové. Důvodem je provádění stavebních prací – následná oprava vozovky po rekonstrukci vodovodního řadu (prováděné v roce 2014 kolmým překopem) v místě před křižovatkou s místní komunikací ulicí Na Kolbišti ve směru z centra města.

Objízdná trasa je navržena takto:

Pro vozidla nad 3,5 tuny – obousměrně od okružní křižovatky na Mariánském náměstí přes ulice Rooseveltova a Suchohrdelská, dále na Družstevní a Brněnská a dále až na křižovatku s ulicí Dukelských bojovníků, kde objízdná trasa končí. Délka objížďky je cca 3,5 km.

Pro vozidla do 3,5 tuny – obousměrně od okružní křižovatky Mariánském náměstí přes ulici Rooseveltova, dále po ulici 28. října a ulici Dr. Milady Horákové až na křižovatku s ulicí Vídeňská, kde objízdná trasa končí. Délka objížďky je cca 1,8 km.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.