Znojmo: Vlastníci nepamátek v městské památkové rezervaci a ochranném pásmu mohou zažádat o dotace

26.09.2017 13:48

Město Znojmo poskytne dotaci až do výše 50 procent uznatelných nákladů na obnovu nemovitostí nacházejících se v městské památkové rezervaci (MPR) a jejím ochranném pásmu, které nejsou památkově chráněné. Rovněž poskytne dotaci na podporu reklamního označení provozoven v MPR. Žádosti lze posílat od 11. října 2017.

Znojmo: Vlastníci nepamátek v městské památkové rezervaci a ochranném pásmu mohou zažádat o dotace
Foto: Znojmo
Popisek: Znojmo

Majitelé nemovitostí, které se nacházejí v MPR a v jeho ochranném pásmu a nejsou památkově chráněné, mohou zažádat město o dotaci na jejich obnovu, a to z dotačního programu Podpora obnovy památkově nechráněných nemovitostí na území Městské památkové rezervace Znojmo a v jejím ochranném pásmu a podpora reklamního označení provozoven na území MPR. Cílem tohoto programu je podpořit obnovu památkově nechráněných nemovitostí v této lokalitě.

Žádosti o poskytnutí dotace lze podat dle podmínek dotačního programu od 11. října do 31. října 2017.

Zásady pro poskytnutí dotací a formuláře k žádosti o poskytnutí dotace jsou zveřejněny na stránkách města Znojma (ZDE), pod Odborem školství, kultury a památkové péče, na odkaze Vše k dotacím. Na stránkách zmíněného odboru rovněž naleznete veškeré informace o dotačním programu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

22:09 Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

Dobrá zpráva pro peněženky téměř čtyř tisíc nájemníků městských bytů. Radnice jim vrátí rekordní pře…