Znojmo: Vlkova věž s víny otevírá 1. května

18.04.2021 12:50

Již 9. sezónu na prvního máje odstartuje Informační centrum ve Vlkově věži. V nabídce budou vína odrůd Sauvignon, Ryzlink rýnský, Veltlínské zelené či jejich cuvée všech vinařů spolku VOC Znojmo. Pro návštěvníky se otevře přízemí Vlkovy věže, a to za podmínek, které vládní opatření dovolí.

Znojmo: Vlkova věž s víny otevírá 1. května
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

„Dle aktuálních vládních nařízení samozřejmě budeme náš provoz upravovat. Prozatím bude možné zakoupit vína s sebou, přičemž s výběrem pomohou pracovníci Informačního centra Vlkova věž. Na výstup do věže a výhled z ochozu si však ještě počkáme. Po uvolnění vládních opatření si budete moci vychutnávat vína VOC Znojmo i s výhledem na město a jeho okolí. Změny provozu sledujte ZDE nebo na facebooku VOC Znojmo. Krom možnosti nakoupit lahve vín VOC Znojmo bude fungovat i informační servis, na který jsou návštěvníci Vlkovy věže zvyklí,“ říká František Koudela, předseda VOC Znojmo.

Anketa

Souhlasíte s vypovězením 18 ruských diplomatů kvůli výbuchu ve Vrběticích?

10%
90%
hlasovalo: 11505 lidí

Od 8. května bude ve Vlkově věži v nabídce i 42 nově zatříděných vín VOC Znojmo. „Standardně bychom je uvedli na trh v rámci Festivalu vína VOC Znojmo, ale současná vládní opatření ho v tradičním termínu 8. května neumožňují pořádat. Nehodláme již čekat, a proto stanovujeme nový termín festivalu 4. září. O bližších podrobnostech budeme včas informovat. Nicméně všechna vína lze od 8. května zakoupit buď ve Vlkově věži, nebo na eshopu ZDE, případně na eshopech jednotlivých vinařů,“ připomíná Koudela.

Lepší orientaci v kompletní nabídce vín odrůd Sauvignon, Ryzlink rýnský a Veltlínské zelené, kterých je několik desítek, umožní návštěvníkům nové nabídkové karty.

V Informačním centru VOC Znojmo ve Vlkově věži je nutné dodržovat platná nařízení. Vstup bude možný pouze s respirátorem, návštěvníkům bude k dispozici dezinfekce a doporučuje se dodržovat rozestupy dvou metrů.

Informace o provozní době viz níže. Pro aktuální informace doporučujeme sledovat web ZDE, Facebook a Instagram VOC Znojmo.

Provozní doba Vlkovy věže:
květen a období 14. září - říjen
- So: 10:00–17:00
- Ne, svátky: 10:00–15:00
červen – 12. září
- Po–So: 10:00–18:00
- Ne, svátky: 10:00–16:00

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

7:17 Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

Od konce dubna budou Pardubáci a návštěvníci města na louce mezi Příhrádkem a zámeckými valy potkáva…