Znojmo: Workoutové hřiště přivítá první profi závod

16.06.2016 16:46

Nové workouté hřiště v Kolonce, které město veřejnosti zpřístupnilo v květnu, čeká první velká akce. V sobotu 25. června se od 15:00 hodin uskuteční jeho slavnostní otevření, které bude spojeno s exhibicí a s prvním ročníkem soutěže Bar Warz.

Znojmo: Workoutové hřiště přivítá první profi závod
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Přijďte se podívat na pravý workout, zasoutěžit si, zacvičit si a užijte si příjemné letní odpoledne. Připraven bude doprovodný program – těšit se můžete třeba na Twerk, soutěže pro diváky, hrát bude DJ a na závěr akce bude i otevřený workshop pro začátečníky. Občerstvení je zajištěno. Akce potrvá do 19:00 hodin.

Street Workout je sportovní disciplína zaměřená na pohyb a cvičení se svou vlastní vahou, kde se můžeme setkat s prvky gymnastiky. Cvičí se většinou venku na speciálních hřištích, které se skládají hlavně z hrazd a bradel. Mezi základní cviky patří kliky, dřepy, shyby nebo dipy. Ti náročnější zvládnout třeba tzv. back lever, front lever nebo lidskou vlajku. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…