Znojmo láká další investory. Nabízí plochu pro výrobu o velikosti 7 000 m2

22.10.2019 8:33

Znojemská radnice nabízí k prodeji jeden z posledních vlastních pozemků, který je určen pro výrobu. Dva sousedící pozemky o celkové ploše 7 175 m2 nabízí za minimální nabídkovou cenu 700 Kč za metr čtvrteční. Nabídky mohou zájemci zasílat až do 20. listopadu 2019.

Znojmo láká další investory. Nabízí plochu pro výrobu o velikosti 7 000 m2
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Pozemky p. č. 1889 a 1892 se nacházejí v katastrálním území Oblekovice v prostoru u pískovny u Načeratické ulice. „Chceme do Znojma přilákat dalšího investora, který by rozšířil nabídku pracovních míst a vytvořil tak větší tlak na růst mezd v regionu,“ vysvětluje záměr města starosta Jan Grois.

Z hlediska územního plánu jde o plochu smíšenou výrobní, což znamená, že přípustné je využití pro výrobu, včetně zemědělské a lesní, výrobní služby a skladování, občanské vybavení, vědu a výzkum, zařízení technické a dopravní infrastruktury, nakládání s odpady mimo střediska zpracování a recyklace stavebních odpadů.

Podmíněně přípustné je využití pro nevýrobní služby, pro střediska zpracování a recyklace stavebních odpadů v rozsahu maximálně 30 % z předmětné plochy za podmínky přípustnosti specifikací plochy a za podmínky kvalitního dopravního napojení a zachování kvality prostředí okolního území. Minimální plošné zastoupení zeleně na terénu je stanoveno pro plochu a současně pro pozemek v rozsahu 20%. Výšková hladina zástavby je stanovena v rozsahu 3 až max. 10 m, přičemž výškou budovy se rozumí výška fasády přes všechna plná nadzemní podlaží po hlavní římsu nebo atiku.

Zájemci o koupi mohou své nabídky podávat do 20. listopadu 2019 do 12:00 na podatelnu Městského úřadu ve Znojmě, Obroková 1/12. Kontaktní osobou pro dotazy zájemců je Lenka Drábková z odboru majetkového (515 216 291, lenka.drabkova@muznojmo.cz). Kompletní informace najdou zájemci na webu města www.znojmocity.cz na úřední desce pod dokumenty odboru majetkového.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…