Znojmo láká další investory. Nabízí plochu pro výrobu o velikosti 7 000 m2

22.10.2019 8:33

Znojemská radnice nabízí k prodeji jeden z posledních vlastních pozemků, který je určen pro výrobu. Dva sousedící pozemky o celkové ploše 7 175 m2 nabízí za minimální nabídkovou cenu 700 Kč za metr čtvrteční. Nabídky mohou zájemci zasílat až do 20. listopadu 2019.

Znojmo láká další investory. Nabízí plochu pro výrobu o velikosti 7 000 m2
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Pozemky p. č. 1889 a 1892 se nacházejí v katastrálním území Oblekovice v prostoru u pískovny u Načeratické ulice. „Chceme do Znojma přilákat dalšího investora, který by rozšířil nabídku pracovních míst a vytvořil tak větší tlak na růst mezd v regionu,“ vysvětluje záměr města starosta Jan Grois.

Z hlediska územního plánu jde o plochu smíšenou výrobní, což znamená, že přípustné je využití pro výrobu, včetně zemědělské a lesní, výrobní služby a skladování, občanské vybavení, vědu a výzkum, zařízení technické a dopravní infrastruktury, nakládání s odpady mimo střediska zpracování a recyklace stavebních odpadů.

Podmíněně přípustné je využití pro nevýrobní služby, pro střediska zpracování a recyklace stavebních odpadů v rozsahu maximálně 30 % z předmětné plochy za podmínky přípustnosti specifikací plochy a za podmínky kvalitního dopravního napojení a zachování kvality prostředí okolního území. Minimální plošné zastoupení zeleně na terénu je stanoveno pro plochu a současně pro pozemek v rozsahu 20%. Výšková hladina zástavby je stanovena v rozsahu 3 až max. 10 m, přičemž výškou budovy se rozumí výška fasády přes všechna plná nadzemní podlaží po hlavní římsu nebo atiku.

Zájemci o koupi mohou své nabídky podávat do 20. listopadu 2019 do 12:00 na podatelnu Městského úřadu ve Znojmě, Obroková 1/12. Kontaktní osobou pro dotazy zájemců je Lenka Drábková z odboru majetkového (515 216 291, lenka.drabkova@muznojmo.cz). Kompletní informace najdou zájemci na webu města www.znojmocity.cz na úřední desce pod dokumenty odboru majetkového.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Stavební práce zkrátí školní rok ve dvou ašských mateřinkách

13:37 Aš: Stavební práce zkrátí školní rok ve dvou ašských mateřinkách

Jednou z letošních investic do školských zařízení v Aši budou stavební úpravy hygienických zařízení …