Znojmo má novou aplikaci pro chytré telefony

15.02.2017 11:30

V loňském roce přistoupila znojemská radnice k modernizaci komunikace mezi radnicí a občany a prostřednictvím Mobilního rozhlasu komunikuje s občany pomocí SMS zpráv a emailů. Nyní představuje znojemská radnice další možnost, jak získávat informace z obecního úřadu snadno a rychle – přes novou aplikaci pro chytré telefony.

Znojmo má novou aplikaci pro chytré telefony
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Stáhněte si aplikaci do vašeho mobilu a otestujte všechny funkce! Aplikace je jednoduše ke stažení zdarma ve vašich chytrých telefonech přes Google Play (Android) a App Store (iOS).

Užitečné funkce aplikace Mobilní rozhlas jsou:

  • Chytrá nástěnka - Na hlavní stránce aplikace najdete zprávy z úřadu – tiskové zprávy, novinky o dění ve městě apod. Kromě novinek se také dozvíte, jaké je u nás zrovna počasí, kdo má svátek a najdete tam upozornění na zprávy, které radnice rozesílá systémem Mobilního rozhlasu.
  • Info o obci - V této sekci najdete demografické, geografické a historické údaje o obci, stejně jako fotogalerii z obecních aktivit, kontakty a otevírací dobu úřadu a tipy na nejzajímavější aktivity a výlety. U každého tipu na výlet navíc najdete jeho polohu, otevírací dobu a případně vstupné. Už si nebudete muset lámat hlavu s tím, kam vyrazit.
     
  • Fotohlášky Zmapujto - Funkce, díky které můžete vyfotit a poslat obci pochvaly i náměty na zlepšení. Stačí přímo v aplikaci vyfotit černou skládku, výmol na silnici, nesvítí lampu, zničenou lavičku nebo například sraženou zvěř, označit místo a odeslat. Obec se již postará o nápravu. Samozřejmě budeme rádi i za pozitivní a pochvalné fotohlášky jako povedenou rekonstrukci, opravený chodník nebo hezkou vánoční výzdobu.
     
  • Tísňové linky - V aplikaci můžete jednoduše najít seznam nejdůležitějších tísňových linek a zavolat záchrannou službu, hasiče či policii. Součástí této funkce je také možnost zobrazit Vaši aktuální polohu a mapu okolí pro případ nenadálých událostí a nehod. Díky Tísňovým linkám budete mít pocit bezpečí, ať půjdete kamkoliv.

Stáhněte si aplikaci Mobilní rozhlas!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Proč jste odpískali jednání o penzích?

Nemyslíte, že jste tím koalici nahráli na smeč, že bude tvrdit, jak ona něco prosadila, že vás přizvala k jednání, ale vy jste to odmítli? Kdybyste jednali dál, mohli jste předložit vlastní návrhy, možná by neprošli, ale bylo by evidentní, že jste je podali a chtěli jste reformu, která je potřeba ře...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Koupaliště na Písečném ostrově je otevřené

22:28 Litoměřice: Koupaliště na Písečném ostrově je otevřené

S příchodem letního počasí otevřelo své brány letní koupaliště na Písečném ostrově v Litoměřicích. V…