Znojmo opravuje degustační altán v Karolininých sadech

02.03.2017 8:31 | Zprávy

Znojemská radnice se pustila do rekonstrukce altánu v Karolininých sadech u Rajské vinice, a to z důvodu jeho špatného stavu. Hotovo by mělo být do konce března, a tak se turisté ani místní nemusí obávat, že by v sezóně přišli o svůj oblíbený degustační stánek v altánu, který má stejně jako Rajskou vinici v pronájmu Vinařství Lahofer.

Znojmo opravuje degustační altán v Karolininých sadech
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

V rámci oprav se bude pokládat nová střecha, vybuduje se přípojka elektriky, opraví se elektrorozvody, zdí, položí se nová podlaha a altán se osadí novými dveřmi. „Degustační altán na Rajské vinici se stal pevnou součástí nabídky ochutnávky vína v centru města. Na skleničku sem zavítají místní i turisté. A za to jsem velice rád. Ostatně je odtud krásná vyhlídka na část města, řeku Dyji i přehradu. Proto jsme se pustili do zvelebení tohoto místa,“ říká starosta Znojma Vlastimil Gabrhel.

Opravy provádí firma OSP z Moravského Krumlova, která podala formou e-aukce nejvýhodnější nabídku. Město investuje do výše uvedených oprav zhruba 530 tisíc korun.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Světový architekt Steven Holl zavítá opět do Ostravy

11:17 Světový architekt Steven Holl zavítá opět do Ostravy

Ostrava znovu přivítá předního světového architekta Stevena Holla, který se takřka po třech letech v…