Znojmo představí novou turistickou atrakci i nový propagační spot

09.04.2018 11:30

Pořad Snídaně s Novou bude ve středu s nadsázkou patřit Znojmu. Objeví se v něm totiž hned tři reportáže vysílané v přímém přenosu právě ze Znojma a také zbrusu nový propagační spot města.

Znojmo představí novou turistickou atrakci i nový propagační spot
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

„Podařilo se nám dohodnout spolupráci s TV Nova a díky tomu statisícům diváků z celé České republiky ukážeme naši největší novinku letošní turistické sezóny – nově zpřístupněné věže v Jižním hradebním příkopu a s tím související nový prohlídkový okruh po hradebním opevnění,“ říká starosta Znojma Jan Grois.

„To ale není vše. Jestli jste zvyklí během reklam přepínat na jiné programy, tentokrát to nedělejte. V reklamním bloku se totiž Znojmo objeví také, a to díky zbrusu novému spotu #znojmochutna. Dali jsme si na něm opravdu záležet a je fakt skvělý. Všichni budou koukat, jak je Znojmo krásné a přitažlivé,“ dodává Grois.

A na co všechno se diváci mohou těšit? „Ve Snídani s Novou se odvysílají tři vstupy z prostoru Jižního hradebního příkopu. Startujeme už v 6:45 od Prašné věže a řeč bude hlavně o historii hradebního opevnění města a o novém prohlídkovém okruhu. V druhém vstupu, který si můžete pustit od 7:45, budeme vysílat přímo z expozice v Prašné věži, kde je k nahlédnutí mimo jiné nový 3D model hradebního opevnění. Třetí pozdrav ze Znojma proběhne v 8:15 na střeše Nově věže. V rámci tohoto vstupu pozveme na Znojemské kulturní léto – i to se totiž bude zčásti odehrávat v Kapucínské zahradě a v nově zrekonstruovaném prostranství u věží v Jižním hradebním příkopu,“ zve na vysílání Snídaně s Novou František Koudela, ředitel Znojemské Besedy, který bude zároveň jedním z hostů pořadu.

Ve Snídani s Novou se také objeví zbrusu nový propagační spot, a to z kampaně #znojmochutna. Pro Znojmo jej natáčeli bratři Otrubové z VideoBrothers. „Nový spot, zaměřený na kompletní propagaci města, vychází z kampaně, kterou jsme rozjeli již v loňském roce. I ve videu jsme tudíž volili moderní formu komunikace pomocí hashtagů, která koresponduje s naší kampaní #znojmochutna. Objeví se zde tedy všechna témata kampaně – historie, příroda, kultura, víno, pivo a okurky. Máme připravené i různě dlouhé varianty. Spoty totiž budeme používat jak v televizích, tak například v kině Svět, ve stanicích metra v Praze nebo v online reklamě na internetu,“ přibližuje vznik nového propagačního videa Koudela.

O Znojmě tak v sezóně bude určitě hodně slyšet a hlavně bude vidět! Nové propagační video uveřejníme v příštím týdnu i na sociálních sítích a na YouTube kanálech města Znojma a Znojemské Besedy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek: Město usiluje o záchranu krajského bazénu

19:27 Frýdek-Místek: Město usiluje o záchranu krajského bazénu

Krytý bazén na krajské Střední škole řemesel ve Frýdku-Místku potřebuje nutnou rekonstrukci. Radnice…