ANO: Obyvatelé šestnácti obcí a měst Karlovarského kraje mají šanci, že jim bude líp

14.09.2022 21:24

Kandidáti hnutí ANO se pokusí probojovat do zastupitelstev šestnácti obcí a měst Karlovarského kraje. Někde se budou členové hnutí pokoušet obhajovat své posty ve vedení radnic, jinde se budou ucházet o hlasy voličů poprvé.

ANO: Obyvatelé šestnácti obcí a měst Karlovarského kraje mají šanci, že jim bude líp
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

Příkladem kvalitní práce zástupců hnutí ANO mohou být Karlovy Vary. Ty se podařilo velmi výrazně posunout kupředu a primátorka Andrea Pfeffer Ferklová byla úspěšná zejména v oblasti investic a rozvoje města. „Je to ale například i sociální oblast, kultura nebo cestovní ruch, kde jsme byli úspěšní.  Takže u nás v Karlových Varech platí, že plníme sliby a je u nás líp,“ říká Andrea Pfeffer Ferklová. 

Anketa

Kdo po vládním zastropování cen bude demonstrovat, bude demonstrovat jen za proruskou orientaci, tvrdí Kalousek. Má pravdu?

3%
97%
hlasovalo: 37252 lidí

Podobně jsou na tom v Nejdku, Kynšperku nad Ohří nebo v Sokolově.  Ano, tam všude už je líp a lídři Ludmila Vocelková, Jana Tomsová nebo Petr Kubis věří, že lidé jejich práci ocení a budou si přát, aby to i v dalších čtyřech letech bylo minimálně stejně dobré. A to platí i o Pramenech, kde starostka Michala Málková obec doslova probudila a hlásí: „Prameny jsou bez exekucí, takže je nám líp.“

Důkaz, že poctivá práce vede k výsledkům, mají i v obci Velká Hleďsebe. Tamní starostka a číslo jedna na kandidátce hnutí ANO Jaroslava Brožová Lampertová získala ocenění Vesnice roku.

„Jsem ráda, že máme úspěšné starosty a zastupitele. I proto se nám podařilo naší členskou základnu rozšířit a v nadcházejících volbách budeme bojovat o to, aby i v dalších městech Karlovarského kraje bylo líp,“ říká krajská předsedkyně Jana Mračková Vildumetzová.

Velmi hlasitě se o místo ve vedení města hlásí kandidáti hnutí ANO v Chebu. „Domníváme se, že je čas střídat a rádi bychom, aby i lidem v Chebu bylo líp,“ říká chebský lídr kandidátky ANO Jan Vrba. Podobný názor mají v Ostrově, kde vede kandidátku učitel David Hanakovič. Poprvé se budou o hlasy voličů ucházet kandidáti hnutí ANO v Aši, kde je do boje o zastupitelské mandáty povede trenér Vítězslav Kokoř, který chce město vymanit z upadající kvality života a dostat zpět do popředí zájmu. Premiéru bude mít i kandidátka v Chodově s lídrem Pavlem Srbou a ve Františkových Lázních s chirurgem Janem Kropáčkem.

„Mariánské Lázně jsou krásné město a i tady by se lidé mohli mít líp. Stačí volit ty, kdo plní sliby a se kterými je líp,“ říká lídr Martin Hurajčík, což podepisuje Monika Hurtová stojící v čela kandidátky v Oloví, podnikatel a lídr kandidátky v Lokti Roman Moravec a stomatolog Jaroslav Kolesa, který bude bojovat o hlasy voličů v Toužimi.

„Takže je to jasné. Volte ty naše, ať je zase líp,“ dodává Jana Mračková Vildumetzová a připomíná, že líp může být i v Senátu, kam za volební obvod Karlovy Vary kandiduje lékařka a záchranářka Věra Procházková, která má bohaté zkušenosti jak z komunální politiky, tak i Poslanecké sněmovny.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

9:05 Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

Drtivá většina politiků se shodne na tom, že demokracie je nejlepší formou politického života lidské…