Česká Suverenita: Je namístě vyšetřit a potrestat všechny, kteří neplnili své povinnosti

30.12.2018 21:22

Česká Suverenita podporuje záměr premiéra Viktora Orbána, který řekl, že nová Komise by neměla trestat země, které chrání před migranty své hranice.

Česká Suverenita: Je namístě vyšetřit a potrestat všechny, kteří neplnili své povinnosti
Foto: ceskasuverenita.cz
Popisek: Česká Suverenita - logo

Naopak, nové vedení EU by podle něj mělo potrestat ty, kdo v protikladu s pravidly EU miliony migrantů do EU pustili.

Předsedkyně České Suverenity  Mgr. Jana Volfová je připravena spolupracovat s novými europoslanci, kteří budou zastávat tyto postoje a záměry premiéra Orbána. ,,Pokud Česká Suverenita v eurovolbách uspěje, chceme nastolit mnohem tvrdší kurz vůči migraci a vůči rozpínavosti islámu v Evropě." říká k tomu Volfová. ,,Prakticky všichni současní čeští europoslanci jsou nepochopitelně měkcí nebo dokonce s vítači otevřeně kolaborují, třeba jako europoslanci za ANO a ČSSD." dodává.

MUDr. David Rath poukázal na fakt, že represivní složky států kriminalizují kde co, ale ohrožení životů a majetku milionů Evropanů nevidí nebo spíš nechtějí vidět: ,,Je potřeba bouchnout pořádně do stolu a nechat objektivně vyšetřit - zjistit, kdo vše se podílel na politice otevřených dveří a současně zavřených očí. Díky tomu pronikly na území evropských států desetitisíce nebezpečných individuí. Jde o konkrétní lidi, kteří pustili do Berlína vraha za volantem kamionu nebo do Štrasburku muslimského střelce. Všichni víme, že obdobných případů jsou už dnes tisíce. Nelze se tvářit, že je k nám pustil nějaký pan- paní nikdo a nikdo za to tedy nemůže. Ve skutečnosti za to odpovídají ochránci hranic (policie), imigrační úředníci, prokurátoři, kteří nekonali a politici co to povzbuzovali. Ti všichni musí sedět na lavici obžalovaných. Oni nesou odpovědnost za ty desítky zavražděných, zmrzačených a znásilněných."

Česká Suverenita bude požadovat na půdě Evropského parlamentu skutečně důsledný postup vůči všem, kteří selhali a neplnili své povinnosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

6:03 Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

Kdo nás osvobodil? A komu to nemáme zapomenout? Snad nám ministryně Černochová napoví!