Chalupa (ANO): Čuňasova ODS nebo ODS Čuňasů - toť otázka

30.12.2018 7:36

V souvislosti s postojem p. Čuňase Stárka (viz: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Cunas-Starek) předpokládám, že pán, jako bývalý "důstojník" BIS, nepochybně ví - měl by vědět - co je to šíření poplašné zprávy.

Chalupa (ANO): Čuňasova ODS nebo ODS Čuňasů - toť otázka
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Bohuslav Chalupa, poslanec ANO

...že existuje statisticky funkční "Paretovo pravidlo" (80/20), ví i můj dvanáctiletý syn... a nikde na zahraničních školeních nebyl. Kdysi, po roce 1990, mi byla nabídnuta práce v BIS - odmítl jsem. Stejně jako jsem kdysi dávno, jako voják, odmítl spolupracovat s VKR. Odmítl jsem to z jednoho velmi prostého důvodu - protože základní parametry takové služby, očekávání služby od svého pracovníka, jsou u všech těchto složek - pokud mají fungovat - velmi obdobné. Racionálně nahlíženo - rozdíl je jen a především v tom, ve prospěch koho taková služba pracuje - zda pro vládu jedné strany, nebo například pro demokraticky zvolenou vládu.

A pokud bývalý důstojník BIS František Čuňas Stárek dnes pronáší zcela bez zábran a veřejně na adresu prezidenta a premiéra oné demokratické vlády České republiky - po které jistě po celou dobu svého disidentství volal - velmi závažná obvinění, pak jako draze proškolený "důstojník" nepochybně ví - měl by vědět - co je to šíření poplašné zprávy.

A pokud nejde jen o jakési výblitky, pak očekávám, že pan Čuňas předloží veřejně nikoliv domněnky, ALE DŮKAZY, kterými je schopen svá tvrzení podložit.
V opačném případě by se měl bývalý důstojník BIS a disident velmi hlasitě omluvit. 

A jen malá poznámka na závěr - pane Čuňasi, nemáte tak trochu pocit, že svým chováním velmi zdařile plivete na vše, o co jste jako disident usiloval?

(převzato z Profilu)

Ing. Bohuslav Chalupa

  • BPP
  • velmi nespokojený občan
  • kontrolní výbor

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Podmínky o jednání o ukončení války se pro Ukrajinu s časem zhoršují

13:04 Mašek (ANO): Podmínky o jednání o ukončení války se pro Ukrajinu s časem zhoršují

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k míru na Ukrajině.