Chalupa (ANO): Pan Jandourek plete hrušky s jablky

27.12.2018 6:28

Komentář na facebookovém profilu k článku J. Jandourka o jednání premiéra Babiše s čínským velvyslancem

Chalupa (ANO): Pan Jandourek plete hrušky s jablky
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Bohuslav Chalupa, poslanec ANO

Pan Jandourek (Fóry 24) nevynechá jedinou příležitost navážet se do premiéra vlády ČR - ale jak je u pana Jandourka v podstatě už zavedeným zvykem - opěta a zase vedle jak ta jedle.

Pan Jandourek plete hrušky s jablky - kybernetické útoky jsou jedna věc a "problém" mobilních telefonů Huawei - a diplomacie kolem této zhola zbytečné a v oblasti kybernetické bezpečnosti nic neřešící kauzy - jsou dvě rozdílené věci. Shodou okolností jsem včera pro zajímavost shlédl zajímavý pořad (nikoliv film, ale dokumentaristiku) o skupině US hackerů...

Že probíhají hackerské útoky organizované státními i nestátními subjekty proti tomu či onomu protivníkovi a jeho ICT inrastruktuře, to v žádném případě nezpochybňuji - jen dodávám NA OBOU (TŘECH, STODVACETI) STRANÁCH pomyslné "barikády". Dovolím si připomenout nechvalně známý (a prokázaný nad vší pochybnnost) případ - odposlouchávání politiků Bundestagu - ale nikoliv ze strany Číňanů, ale co čert nechtěl, ze strany Američanů - například.

Ing. Bohuslav Chalupa

  • BPP
  • velmi nespokojený občan
  • kontrolní výbor

Pan Jandourek by nám mohl vysvětlit i skutečnost, že ačkoliv byl ze strany NATO označen kybernetický prostor za pátou doménu vedení bojové činnosti, doposud nikdy nedošlo k vyhlášení odvetných kybernetických bojových akcí (kybernetické války).... Napovím - protože za stávající úrovně technologie nelze nikdy s jistotou označit původce kybernetické agrese ...NELZE URČIT pane Jandourku...NELZE URČIT! Tak proto, víte.

Že se pan Jandourek místo vydávání informačního šumu nepustil raději do kritiky těch, kteří - například - zabránili v minulém volebním období přijetí novely Zákona o Vojenském zpravodajství (Piráti, ČSSD, ODS, 9 NUL)....asi se to moc nehodí, že, pane pseudo-novináři?

A pane Jandourku - říká Vám něco kauza "HUMAN DIAG" ? Ne? Ale to by měla - protože pak byste nepsal takové nesmysly.

Tož tak

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…