Dušková (ANO): Chci pracovat pro lidi v kontextu toho, co mne škola a život naučily

15.09.2014 20:11

V Praze 10 proběhnou volby do senátu už v pátek a sobotu 19.-20. září

Dušková (ANO): Chci pracovat pro lidi v kontextu toho, co mne škola a život naučily
Foto: ANO
Popisek: Jana Dušková

Vážení občané Prahy 10,

dovolte mi, abych se představila jako kandidát. Větší část mého života je spojena s touto částí Prahy, kdy dětství jsem prožila ve Vršovicích, pak v její Vinohradské části a v posledních letech na Bohdalci. Jsem zubní lékařka a profesorka stomatologie na 1. lékařské fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Nabídku kandidovat v doplňujících volbách do Senátu za hnutí ANO jsem přijala jako výzvu s možností přispět k činnosti tohoto zákonodárného orgánu jako reprezentant obyvatel, se kterými sdílím územní část Prahy 10, ve které se cítím doma.

Svůj profesní život věnuji výzkumu prevence a léčby onemocnění chrupu, zaměřenému na ohrožené populační skupiny, kterými jsou zejména děti, osoby se zdravotním postižením a osoby staršího věku, zejména pokud trpí nějakými dalšími chronickými onemocněními a v posledních patnácti letech také výuce studentů, budoucích zubních lékařů a jejich dalšímu specializačnímu vzdělávání. Lékařské vzdělání a zkušenost z práce s pacienty – jedinci i s populačními skupinami a se studenty mi umožnily formulovat životní názor a pracovní zaměření na potřebu přispět ke zlepšování zdraví a kvality života lidí, a to jak v individuálním měřítku (zdravotní péče o pacienty), tak i v komunitním měřítku (podpora zdraví ohrožených částí populace).

Jsem přesvědčena, že mohu svým profesním nasměrováním a životní zkušeností přispět v činnosti Senátu České republiky, kterou by občané Prahy 10 vnímali jako rozpoznatelnou, rozumnou a smysluplnou.

Chtěla bych vás přesvědčit, že nemám ambice stát se politikem z povolání, ale že chci pracovat pro lidi v kontextu toho, co mne škola a život naučily. Nemám žádný úmysl, v případě, že bych ve volbách měla úspěch, vzdát se pacientů, práce se studenty a výzkumu zlepšování orálního zdraví a kvality života populace, tedy práce, které se věnuji celý svůj profesní život.

Děkuji vám, pokud jste porozuměli důvodům mé kandidatury do doplňujících senátních voleb a pokud toto porozumění vyjádříte v nadcházejících volbách.

Zvu Vás k volbám již tento pátek a sobotu 19.-20.9. 2014

Jana Dušková
Profesorka 1. LF UK v Praze 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ANO

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zaorálek (SOCDEM): Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě. U nás i v Německu

23:07 Zaorálek (SOCDEM): Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě. U nás i v Německu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k platům.