Flachs (SPD): Okamura s hnutím SPD přesvědčil voliče Úsvitu, další přichází...

31.08.2016 20:23

Dle nejnovějšího srpnového průzkumu agentury SANEP je hnutí SPD opět jednou z nejsilnějších politických stran a zaostává o necelých 1,5 % za TOP 09. Kromě drtivé většiny bývalých voličů Úsvitu získává sympatie napříč politickým spektrem.

Flachs (SPD): Okamura s hnutím SPD přesvědčil voliče Úsvitu, další přichází...
Foto: SPD
Popisek: SPD - Svoboda a Přímá Demokracie

Tomio Okamura, který byl před více než rokem odstraněn ze své vlastní strany, je před krajskými volbami opět připraven se svým novým hnutím Svoboda a přímá demokracie (SPD) bojovat za svůj program, který je založen na přímé demokracii, odvolatelnosti politiků a zachování suverenity České republiky. Jelikož je ze strany mainstreamových medií parlamentní hnutí SPD úmyslně ignorováno, je součástí oficiálního názvu hnutí i jeho jméno.

Z počátku se sdělovací prostředky snažily občanům namluvit, že původní hnutí bez svého lídra pokračuje prakticky beze změn. Vůlí tisíců sympatizantů Okamury bylo během neuvěřitelně krátké doby vytvořeno hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura, které si našla naprostá většina jeho voličů z parlamentních voleb v roce 2013. Připomínám, že v parlamentních volbách 2013 získal Tomio Okamura se svým hnutím téměř 7 % a zaostal o méně než 1% například za ODS. Dle nejnovějšího srpnového průzkumu agentury SANEP je hnutí SPD opět jednou z nejsilnějších stran a zaostává o necelých 1,5 % za TOPO9 (Volební průzkum agentury SANEP). Jelikož původní hnutí Úsvit je s cca 1 % daleko pod hranicí volitelnosti, lze předpokládat, že i tito voliči se navrátí k Okamurovi. Další voliči budou tvořit občané, kteří raději nesledují sdělovací prostředky a název Okamurova nového hnutí zaregistrují až při volební kampani. Například v Moravskoslezském kraji byl dle výše jmenované agentury volební potenciál koalice SPD a SPO již v červencovém volebním průzkumu 9,8 %. To značí, že přichází nespokojení voliči dalších stran a samozřejmě prvovoliči. 

Z výše zmíněného je zřejmé, že volebním soupeřem hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura (SPD) nebude médii zviditelňované hnutí Úsvit, které například v Jihočeském kraji ani nenaplnilo kandidátku s 55 jmény za celý kraj! Naše hnutí SPD se chce ve volebním klání utkat zejména s těmi parlamentními stranami, které nerespektují přání svých vlastních voličů (například v otázce EU, imigrace, nespravedlivé sociální politiky, dotací atd.).

Prioritou hnutí SPD je dát občanovi možnost volby. Občan má mít právo rozhodovat, zda ČR zůstane nebo opustí svazek s EU. Evropská unie se bohužel ze svazku rovnoprávných států stává úřednickým gigantem, kde je názor nejvyšších představitelů EU vnucován nezávislým státům pod hrozbou ekonomických či politických postihů. SPD chce rovněž prosadit přímou volbu starostů a hejtmanů. Vzorem nám je samozřejmě přímo zvolený prezident Miloš Zeman, který svého postu dosáhl navzdory nebývalé snaze veřejnoprávních i soukromých médií podpořit protikandidáta. V neposlední řadě podporujeme přání většiny občanů a zcela striktně odmítáme přijímání muslimských imigrantů dle kvót EU, které dobrovolně přijala naše vláda. Naší prioritou je slušná česká pracující rodina s dětmi. Pouze podporou těchto rodin zabráníme vymírání českého národa a jeho transformaci v multikulturní společenství v rámci pouhého administrativního regionu EU.

Na daném programu se hnutí SPD programově shoduje se Stranou Práv Občanů, kde je čestným předsedou prezident Miloš Zeman. Z daného důvodu jde hnutí SPD s SPO ve většině krajů společně do krajských voleb. V Pardubickém a Zlínském kraji kandiduje SPD samostatně pod číslem 48. Ve většině krajů bude společná koalice SPD a SPO ve dnech 7. a 8. října získávat hlasy pod číslem 78.

Mgr. Robert Flachs – lídr kandidátky hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura a Strany Práv Občanů v Jihočeském kraji

Převzato z profilu.

Mgr. Robert Flachs

  • BPP
  • bez politické příslušnosti
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

22:01 Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

Ve Strakově akademii se konalo v pořadí již 400. zasedání Rady pro výzkum, vývoj a inovace (RVVI, Ra…