Hašek (PRO): Jako lektor a zkušební komisař působím už třetím rokem

08.03.2024 15:38 | Ze sítí

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na článek Lukáše Valáška a Adély Jelínkové „Michal Hašek je zpět na vnitru, stal se komisařem“, zveřejněném na serveru Seznam Zprávy

Hašek (PRO): Jako lektor a zkušební komisař působím už třetím rokem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Michal Hašek

Dobré jitro, tady vnitro&věrní fanoušci Valášek&Jelínková.

Jako lektor a zkušební komisař působím na IVS už třetím rokem, jsem po celou dobu na veřejném seznamu komisařů a neutuchající zájem přichází právě teď, po mém novém angažmá ve straně PRO a po celostátní poradě generálního ředitele HZS ČR v Benešově, kde jsem měl právě výuku. To jsou náhody.

Zdraví “komisař” Hašek

Připojuji komentář, který jsem napsal na profilu SeznamZpráv k tomuto článku:

Jen stručně. Jsem samostatným advokátem, na IVS působím externě jako většina lektorů a komisařů. Aby si někdo nemyslel, že jde o nějakou trafiku. Při výuce ani při zkoušce není žádný prostor pro politiku, přednáší se teorie a zákony, např. o obcích, krajích, správní řád atd. Nezaznamenal jsem za tři roky jedinou stížnost na moji práci.

Pokud vadím někomu v politice, ať si to se mnou vyřeší v regulérním politickém souboji. Komunistické kádrovácké metody hledání vnitřního nepřítele do demokratického státu, jakým ČR snad ještě stále je, nepatří. Nebo si mám už jít hledat výlohy na umývání?

(článek najdete ZDE)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): Nad dopisy diváků aneb Autentické otázky voličů

12:06 Dostálová (ANO): Nad dopisy diváků aneb Autentické otázky voličů

Odpovědi na otázky voličů, publikované na svém veřejném facebookovém profilu