Hejtmanka Stráská: Těší mě, že se ještě najdou tací, kteří vedou mladé lidi ke sportu

09.06.2017 5:28

Hejtmanka Stráská poděkovala mladým boxerským medailistům z mistrovství republiky za skvělou reprezentaci Jihočeského kraje.

Hejtmanka Stráská: Těší mě, že se ještě najdou tací, kteří vedou mladé lidi ke sportu
Foto: Archiv Ivany Stráské
Popisek: Hejtmanka Jihočeského kraje Ivana Stráská

Poděkování za skvělou reprezentaci Jihočeského kraje a drobné dárky si ze setkání s hejtmankou Ivanou Stráskou odnesli dva mladí medailisté z Mistrovství České republiky v boxu školní mládeže 2017, které se konalo v Karviné ve dnech 18. až 20. května, Matěj Velikovský a David Popovič. Oba pocházejí z Českých Budějovic.

Desetiletý Velikovský, žák českobudějovické Základní školy Nerudova, získal bronzovou medaili a třináctiletý Popovič, žák Základní školy Hluboká nad Vltavou, vybojoval dokonce zlato. Mladé naděje pilují svůj talent v českobudějovickém Box Clubu táty Němce. Spolu s nimi se setkání s hejtmankou zúčastnil i předseda uvedeného clubu Milan Beneš.

Club nese jméno českobudějovické boxerské legendy Josefa Němce

„Klukům jsem moc pogratulovala k dosaženému úspěchu a poděkovala za skvělou reprezentaci kraje. Zároveň mě velice těší, že se v dnešní přetechnizované době najdou takovéto organizace, které vedou mladé lidi ke sportu a rozumné disciplíně,“ řekla hejtmanka Stráská.

Hejtmanka Ivana Stráská se setkala s úspěšnými mladými boxery z Českých Budějovic Matějem Velikovským (vlevo) a Davidem Popovičem. 

Club nese jméno zasloužilého mistra sportu a bronzového medailisty v těžké váze z olympijských her v Římě v roce 1960, mistra Evropy v roce 1963 v Moskvě a jedenáctinásobného mistra Československa - českobudějovického rodáka Josefa Němce. Založen byl v roce 2007 a jeho krédem je vychovávat nové boxery k zodpovědnosti, oddanosti pro danou věc a slušnosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Zdravotní péče je veřejná služba, která musí být kdykoli dostupná všem

20:07 Okamura (SPD): Zdravotní péče je veřejná služba, která musí být kdykoli dostupná všem

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zhoršující se dostupnosti zdravotní péče