Holešov: Ve městě se bude točit celovečerní film

27.10.2019 21:10

Už na konci měsíce října si město Holešov zahraje v rodinném dramatu s pracovním názvem Erhart. Jedná se o celovečerní debut režiséra Jana Březiny, za kameru se postaví Jan Skriečka.

Holešov: Ve městě se bude točit celovečerní film
Foto: wikipedia
Popisek: Holešov.

Diváka bude čekat příběh o konfrontova´ni´ sti´nů minulosti, vyrovna´va´ni´ se s mora´lni´m odkazem 90. let a střetu příčetnosti s temnotou iracionality.

Tvůrci si pro natáčení vyhlídli krásná zákoutí Smetanových sadů, točit se bude také v knihovně, na městském úřadě, na Náměstí Svobody, na nádraží nebo v Hospodě u Cabiša. Již koncem tohoto týdne tedy bude možné zaregistrovat v těchto místech neobvyklý pohyb štábu se svým vybavením. Dalšími místy, kde bude probíhat natáčení, jsou například Napajedla nebo Psychiatrická nemocnice Kroměříž. V hlavních rolích se představí Filip Březina, Lucie Ducháčková, Elizaveta Maximová, Přemysl Bureš a Petra Jungmanová. Distribuce filmu je plánována na podzim příštího roku. Film vzniká ve spolupráci se zlínskou IS produkcí. Filmaři si Holešov pro natáčení vybrali na základě doporučení regionální filmové kanceláře Zlín Film Office, která s městem spolupracuje prostřednictvím projektu Filmová obec.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip (KSČM): O jedné otázce, kterou slýchám často

4:31 Filip (KSČM): O jedné otázce, kterou slýchám často

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výhře Ruské federace ve sporu s Ukrajinou u Mezinár…