Hreha (Alternativa pro ČR): Hodnotový systém islámských imigrantů není kompatibilní s naší realitou či jakoukoliv modernitou

28.08.2016 9:17

Hodnotový systém islámských imigrantů není kompatibilní s naší realitou, či jakoukoliv modernitou. A pokud ano, pak pouze krátkodobě a účelově, s cílem získání sociálních, nebo jiných výhod na cestě k postupnému ovládnutí Evropy včetně naší země.

Hreha (Alternativa pro ČR): Hodnotový systém islámských imigrantů není kompatibilní s naší realitou či jakoukoliv modernitou
Foto: Archiv R. Hrehy
Popisek: Ing. Radim Hreha

Většina občanů si stejně jako členové a sympatizanti Alternativy pro Českou republiku uvědomuje nebezpečí spojené s plíživou islamizací Evropy. I proto není pozdě udělat vše proto, abychom do našeho života zabránili proniknutí trvalého neklidu. Tedy vývoji, v jehož důsledku budou mít naší občané a zejména dívky a ženy strach chodit po ulicích našich obcí či měst, a za tmy se bez mužského doprovodu neodváží opouštět své domovy.

Našim historickým posláním a povinností je udělat vše proto, aby v naší domovině v konečném důsledku nevznikly podmínky k ponižování našich žen a skrze ně, ponižování našich mužů a celé společnosti. O negativních sociálních a společenských důsledcích pokusů o integraci fanaticky věřících muslimů v naší moderní společnosti, v níž i tradiční  křesťanská a židovská náboženství nehrají podstatnou roli, ani nemluvě.

Rozměr hrozícího nebezpečí nejlépe vystihuje produkce našich veřejnoprávních médií, zejména České televize a Českého rozhlasu. Obě instituce za naše peníze ignorují příslušné zákony o tom, že musí veřejnost informovat komplexně, tedy bez jednostranného propagandistického vymývání mozků občanů. Tedy tak, aby měl každý občan možnost získat ucelený přehled o dění u nás a ve světě. V praxi nás však cíleně školí profesionální propagandisté, či bezohlední všehoschopní pragmatici o tom, že s omezováním naši osobní svobody, v důsledku přílivu muslimských uprchlíku, či dokonce s terorismem se budeme muset naučit žít. Ironií je, že nám to káží zejména všichni ti, kteří aktivně schvalovali tzv. humanitární bombardování Belehradu, kteří podporovali násilné zavádění demokracie v islámských státech, jako jsou Afganistán, Irák, Sýrie, Libye a jinde. Kupříkladu exvelvyslanec Petr Kolář, jenž nyní objevuje tzv. evropské hodnoty.

Cesta k zachování našeho způsobu života je podmíněná naplňováním ústavního poslání veřejnoprávních médií. Pouze úplné a pestré informace občanům vytvoří prostor ke kompetentnímu rozhodování o další budoucnosti našich potomků.   Každý z nás, kteří kandidujeme za APČR, už v životě nejednou prokázal, že nepožívá respekt ani úctu k autoritám, které jsou odtržená od reality a nehájí veřejný zájem. Navíc, všichni se orientujeme v mediální propagandě, tudíž nebudeme v Senátu PČR tápat stejně, jako zástupci tzv. nepopulistických parlamentních stran a hnutí. Pouze skutečně nezávislí senátoři mohou přispět k tomu, aby Senát PČR se stal opravdovou pojistkou demokracie.

Ostatně naše cíle a způsoby jejich dosažení Vám nabízíme na webových stránkách www.alternativaproceskourepubliku.cz i na sociálních sítích.

Autor je bývalý ředitel Slovenské televize, kandidát do senátu v Českém Krumlově.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zaorálek (SOCDEM): Stále žijeme ve světě nerovných práv

18:09 Zaorálek (SOCDEM): Stále žijeme ve světě nerovných práv

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke stávce platformových kurýrů