Janeček (KSČM): Je libo humr nebo šnek za pár tisíc z vašich daní?

04.08.2014 14:16

Devět tisíc korun českých, pro někoho to je měsíční plat, pro jiného „nadčlověka“ pouze účet za oběd v restauraci. A navíc proplacený z kapes nás všech, tedy daňových poplatníků. Starostka Prahy 3 a místopředsedkyně pražské „topky“ Vladislava Hujová tímto drzým způsobem naložila s radničními penězi.

Janeček (KSČM): Je libo humr nebo šnek za pár tisíc z vašich daní?
Foto: red
Popisek: Pavel Janeček, KSČM

Bývalá systémová inženýrka zřejmě přijímá špičkové reprezentace z dalekých zemí, jinak si to ani neumím vysvětlit. Dle mého názoru jsou platy starostů poměrně vysoké a není vůbec žádný důvod si nechat proplácet takto drahé soukromé obědy. Pokud už k této situaci dojde, tak by si to měla zaplatit sama z vlastní kapsy. Navíc paní starostka má evidentně málo práce na radnici, tak tráví svůj volný čas po luxusních francouzských restauracích.

Myslím, že takto otrlý by byl málokdo, i když v dnešní době se u této strany není čemu divit. Já bych si to osobně nedovolil a radniční peníze použil na něco prospěšnějšího, navíc v době kdy Evropská unie prochází krizí a vysoké procento lidí se ocitá na hranici chudoby, tak toto už působí na veřejnost jako výsměch. Pevně věřím, že za tu cenu vyjednala něco prospěšného, co má mnohem větší hodnotu a nešlo pouze o „tisícové“ plkání.

Ing. Pavel Janeček, KSČM

Ing. Pavel Janeček, BBS(Hons)

  • KSČM
  • Kandidát do Zastupitelstva Královéhradeckého kraje za KSČM
  • zastupitel města

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Pavel Janeček

Ing. Petr Mach, Ph.D. byl položen dotaz

cenzura

Jak v EU ovlivníte, zda u nás bude zachována svoboda projevu, kterou má snahu tato vláda omezit a jak píšete i vy, schovává to za jakýsi boj s dezinformacemi?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…