KSČM: Boj za lepší život občanů pro nás nekončí

02.11.2021 12:47 | Tisková zpráva

Statisíce občanů v exekucích; dvě třetiny pracujících, kteří nedosáhnou ani na průměrnou mzdu; předražené bydlení; nekontrolovaný růst cen. Takhle nevypadá život ve státě, který sám sebe tituluje jako rozvinutý.

KSČM: Boj za lepší život občanů pro nás nekončí
Foto: kscm.cz
Popisek: KSČM - logo

Všichni tito lidé přišli na půdě Poslanecké sněmovny ČR o hlas. Nebude, kdo by předložil návrhy, jak těmto lidem pomoci, jak problémy, které občany trápí, řešit.

Formující se vláda už jasně deklaruje, že neprivilegovaní občané zažijí krušné časy. Možná ne nepodobné těm mezi léty 2006-2013. Mezi akutní rizika patří nastupující energetická chudoba, zmrazení důchodů a platů, větší zpoplatnění zdravotnictví a školství, rušení slev na jízdné, pokračující privatizace či podlézání velkým developerům místo řešení lidem skutečně dostupného bydlení. KSČM nechce jednostrannou zahraniční politiku, drancování národního bohatství a další oslabování suverenity naší země. Jako hrdí vlastenci odmítáme nahnědlé populistické výkřiky bez reálných kroků.

KSČM i přes značně omezený prostor, nejen v médiích, nerezignuje na tvrdou a jasnou politiku ve prospěch občanů. Kdekoli bude chtít nová vláda zaútočit na ty nejslabší, tam se střetne s komunistickou stranou. Na ulici, v odborech, na pracovištích, internetu i sociálních sítích. Jsme jedinou stranou systémové alternativy socialistické společnosti. Bez korupčníků, kmotrů i zahraničních patolízalů. Vyzýváme všechny občany, společenské i politické organizace a iniciativy, aby se k nám v tomto úsilí připojili!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…