Kolář (TOP 09): Hamásníci se opravdu chovali hůř než opice

07.12.2023 19:02 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k teroru hnutí Hamás 7. listopadu v Izraeli.

Kolář (TOP 09): Hamásníci se opravdu chovali hůř než opice
Foto: Screen Prima CNN
Popisek: Ondřej Kolář na Prima CNN

Jsou to skoro přesně dva měsíce, kdy horda teroristických prasat zmasakrovala v Izraeli kojence, jejich sourozence, rodiče nebo prarodiče.

Nikdo soudný a příčetný tohle nemůže podporovat. Neexistuje nic, co by jednání teroristů jakkoli ospravedlňovalo. Je to nemocné, zvrácené, čisté zlo.

Můj kolega Pavel Novotný o těch barbarech řekl, že jsou to opice. Nejsou. Bohužel jsou to lidi. Ale chovají se jako zvěř. Minulý týden nám Izraelci ve Sněmovně pouštěli záběry, které si Hamás natočil 7. října na památku. Nebyla to hezká podívaná a na rovinu, oni se ti hamásníci opravdu chovali hůř než opice.

Přesto mi poslední dobou mi vypisují všelijaké pseudostránky, pochybné existence českého internetu a pomatenci, kteří tvrdí, že nechápou souvislosti s odkazováním na Mnichovskou olympiádu, že to, co dělá a udělal Hamás, je vlastně v pohodě a měl na to právo.

Úkolem politika je možná diskutovat, ale ne o všem a vždycky. Kdo podporuje Hamás, je jako Hamás a s teroristy se nejedná.

Nemám proto ani chuť posílat každého fanouška teroristů do háje (nebo ještě dál) jednotlivě, takže plošně: Trhněte si bez bolesti nohou, zalezte do těch děr, ze kterých jste vylezli a nepokoušejte se mě přesvědčit, že teroristi jsou Izraelci. Nemáte šanci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Kolář zase projevil svou inteligenci, neví jak se chovají opice. A co je to Hamasníci? Někdo z jejich klubu?, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskuseanaboca , 07.12.2023 19:11:27

|  6 |  0

Další články z rubriky

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Naše země ve hře velmocí plní pokyny a přání jiných

11:04 Senátorka Zwyrtek Hamplová: Naše země ve hře velmocí plní pokyny a přání jiných

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zatčenému ukrajinskému ministru zemědělství, který …