Koudelka (Trikolora): Proč volit do Evropského parlamentu

03.06.2024 17:17 | Komentář

Kdo chce říci NE vládě Petra Fialy i bruselskému hlupáctví, volí opozici.

Koudelka (Trikolora): Proč volit do Evropského parlamentu
Foto: Archiv PL
Popisek: Zdeněk Koudelka

Zelený úděl

V atmosféře je jen 0,04 % oxidu uhličitého, 0,0012 % způsobuje člověk (asi 3 %) a 0,000096 % způsobuje EU. Asi 97 procent oxidu uhličitého pochází z oceánů, sopečné činnost aj., tedy jsou přírodního původu. Abychom mohli prokázat, že tři procenta CO2 z lidské činnosti mění klima, museli bychom dokázat, že těch 97 procent CO2 z přírodních zdrojů klima nemění, což nejde. Mezi skleníkové plyny patří i vodní pára, budeme snad bojovat proti odpařování vody?

Západní „elity“ likvidují ekonomiku a uvádějí obyvatele Evropy do chudoby ve jménu boje s chimérou. Nejde jen o likvidaci průmyslu. Emisní povolenky šroubují ceny energií nahoru, což se promítá do zdražení veškerého zboží a služeb a podporuje růst inflace, která požírá lidem úspory. Někdo nám lže a okrádá nás. Jinak se totiž politika zeleného údělu, vedená ve jménu ideologie klimatického alarmismu, nedá hodnotit. Je to stále opakující se snaha fanatiků a na nich napojených obchodníků se strachem zasahovat do života lidí s cílem vytvořit nového, lepšího člověka. Ovšem ideologii zeleného údělu nepřijali všichni, stejně jako komunismus v době minulé.

Bruselem vnucovaná politika zeleného údělu nám neuvěřitelně zdražuje energie a likviduje průmysl. Jde o cestu do bídy. Zelený úděl je vítězstvím ideologie nad realitou. Je z podstaty nereformovatelný, stejně jako byl nereformovatelný komunismus založený na marxismu-leninismu. Tvrdě odmítám slova Alexandra Vondry, který prý chce politiku zeleného údělu pozměnit. To prostě nejde, žádná změna ze světového podvodu neudělá nic jiného než jen trochu jiný podvod. Obdobně jako marxismus, který sám sebe označoval za vědecký světový názor, je zelený úděl pavědecký jako marxismus, nevychází z exaktní vědy.

Mír

Od útoku USA na Jugoslávii 1999 a na Irák 2003 došlo k proměně mezinárodního práva a politiky. USA si přisvojily právo na válku jako nástroj své politiky. Bylo jen otázkou času, kdy i jiné mocnosti si toto právo přisvojí. Od amerického útoku na Jugoslávii vede přímka k ruskému útoku na Ukrajinu. Od separace Kosova díky americkým vojákům vede přímá linka k separaci Jižní Osetie, Abcházie, Krymu a Donbasu díky ruským vojákům. Tento vývoj mezinárodní politiky je pro nás nebezpečný, ale nemáme mocenskou sílu mu zabránit.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Článek byl převzat z Profilu Doc. JUDr. Zdeněk Koudelka, Ph.D.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

bydlení

Stát musí převzít plnou odpovědnost za bytovou politiku a zajistit pro mladé lidi dostatečné kapacity cenově dostupného bydlení. Co touto vaší větou přesně myslíte? A jaká cena za bydlení je podle vás v pořádku? A jak byste řešili problém, že na řadě míst, kde je největší poptávka po bydlení, není u...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Důrazně doporučujeme očkování proti chřipce a covidu

21:03 Ministr Válek: Důrazně doporučujeme očkování proti chřipce a covidu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k očkování.