Krnáčová (ANO): Chceme, aby Praha byla pro důchodce příjemným místem k žití

05.03.2018 9:05

Primátorka hl. m. Prahy Adriana Krnáčová se sešla se zástupci spolku Senioři České republiky, který sdružuje seniory napříč celou naší zemí.

Krnáčová (ANO): Chceme, aby Praha byla pro důchodce příjemným místem k žití
Foto: Hans Štembera
Popisek: Adriana Krnáčová

„Důchodci tvoří velkou část obyvatel naší metropole. Pokud chceme, aby Praha byla také pro ně příjemným a vstřícným místem k žití, je dobré vědět, co je trápí a jaké jsou jejich potřeby,“ řekla pražská primátorka a dodala: „Nejlepší je tak hovořit přímo s jejich zástupci, kteří mi mohou tlumočit přímo názory občanů.“

„Myslím, že vzájemný dialog může velice pomoci oběma stranám,“ komentoval setkání Miloslav Mrština, předseda Krajského výboru hlavního města Prahy.

Zástupci svazu také primátorce představili identifikační kartu seniora a seznámili ji s chystanými Mezinárodními sportovními hrami seniorů. „Jsem ráda, když vidím, že senioři chtějí být aktivní a zapojovat se do veřejného života. A za město mohu říci, že se jim budeme snažit co nejvíce vyjít vstříc. Myslím, že jsme se s pány určitě neviděli naposledy,“ uzavřela setkání primátorka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Baxa: Novela zákona zřizuje nový registr umělců

6:23 Ministr Baxa: Novela zákona zřizuje nový registr umělců

Vláda projednala legislativní ukotvení statusu umělce. Hlavním cílem předloženého návrhu je předevší…