Lidinský (Úsvit): Po Merkelové v Itálii přišlo zemětřesení. Jaká pohroma nastane u nás?

25.08.2016 9:23

Nelze samozřejmě německé kancléřce Angele Merkelové připisovat katastrofu, která postihla Itálii tři dny po její návštěvě Apeninského poloostrova, obávám se ale, že po rozhovorech s premiérem Bohuslavem Sobotkou postihne katastrofa i ČR, resp. Sobotka bude poplácán Merkelovou po rameni, což je to samé.

Lidinský (Úsvit): Po Merkelové v Itálii přišlo zemětřesení. Jaká pohroma nastane u nás?
Foto: red
Popisek: Miroslav Lidinský, předseda hnutí Úsvit - Národní koalice

Jak jsem informoval v minulém blogu, ČR prostřednictvím tendru vypsaným ministerstvem vnitra chystá přijetí šesti tisíc uprchlíků, navzdory tomu, že vláda na oko odmítá přijmout kvóty z Bruselu, které tak vehementně Merkelová prosazuje kdekoli, kam přijede. Dá se předpokládat, že během čtvrtečních jednání zahraje Merkelová Sobotkovi na city. Připomene mu, že růst HDP Evropy je závislý na gastarbeitrech, ber kde ber, že Německo rozhodně nespustí třetí světovou válku, přestože jeho imigrační politika směřuje ke střetu civilizací a neopomene zmínit, že nebýt Německa, nemá ČR kam exportovat 32% svých výrobků. Sobotkovo sociální cítění se pod tíhou citové kanonády rozechvěje a premiér začne přemýšlet, jak to udělat, aby se německá koza nažrala a český mandát zůstal celý.
 

Anketa

Máte rádi Angelu Merkelovou?

4%
96%
hlasovalo: 18104 lidí
To je v podstatě účel pozvání Angely Merkelové: legitimizovat Sobotkovy tajné „vítačské“ kroky a vyjít na tiskovku s tím, že ČR kvóty nepřijme, přestože je v reálu její politika pod stávající vládou  proimigrační více, než kdyby kvóty přijala a počítá s přijetím 6000 uprchlíků. Podle původního kvótního přerozdělení jsme měli asimilovat „pouze“ 1500 imigrantů.
 
Dnes se mají madam Merkelová a její přitakávač Sobotka na co těšit. Svoláváme demonstrace, kterým opepříme Angele její pražský program. Pokud s námi souhlasíte, jste srdečně zváni. V 17 hodin se sejdeme na Prašném mostě u Pražskému hradu, kam kancléřka přijede za českým prezidentem Milošem Zemanem. Závěrečná akce se uskuteční od 18:30 před Lichtenštejnským palácem, kde má mít německá kancléřka závěrečnou oficiální večeři. My, zde v kontrastu s tím uspořádáme akci „Český oktoberfest aneb českým pivem a bavorskou klobásou proti islamizaci“. 
 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profant (Piráti): V sobotu si Česko připsalo další obrovský úspěch

6:04 Profant (Piráti): V sobotu si Česko připsalo další obrovský úspěch

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k úspěchu v USA.