Majerová (Trikolora): Stále platí staré rčení „kde blb, tam nebezpečno”

17.12.2023 22:16 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Olympijským hrám.

Majerová (Trikolora): Stále platí staré rčení „kde blb, tam nebezpečno”
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zuzana Majerová

„Být v kůži našich sportovců, kteří mají natrénováno a chystají se své nezměrné úsilí zúročit na olympijských hrách v Paříži, trnul bych, co zase vymyslí idiotští politici, kteří do sportu za každou cenu tahají politiku," píše Petr Štěpánek - Trikolora.

Ano, řeč je o bojkotu olympijských her. Věc je přitom naprosto jasná. Rozhodnutí Mezinárodního olympijského výboru, že ruští a běloruští sportovci se mohou olympijských her zúčastnit pod neutrální vlajkou, je zcela v souladu s olympijskou chartou.

To jen naši hloupí gaučoví válečníci tahají svoji předsudečnou nenávist do sfér, kam nepatří. Zajímavé ale je, že ve svém pochybném úsilí jsou tak nějak selektivní. Válečných konfliktů bylo a je na světě určitě víc, ale oni cílí pouze na Rusko a Bělorusko.

V případě Běloruska je to zajímavé obzvláště, neboť o Lukašenkově režimu si každý můžeme myslet, co chceme, ale Bělorusko se žádných bojů aktivně neúčastní. A to dokonce na rozdíl od řady zemí, proti jejichž účasti na olympijských hrách se umanutí hloupí politici a ještě hloupější aktivisté pozvednout hlas neodváží. A že by se jich našlo.

Mějme se na pozoru. To staré rčení „kde blb, tam nebezpečno,” stále platí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

22:01 Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k dalším investicím do infrastruktury pro cyklisty v…