Mašek (ANO): Pavel to tak určitě nemyslel, že lidé jsou idioti

26.01.2023 14:57 | Ze sítí

Reakce na facebookovém profilu k výrokům Petra Pavla v Duelu na CNN Prima News

Mašek (ANO): Pavel to tak určitě nemyslel, že lidé jsou idioti
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Jiří Mašek (ANO)

Zdravím všechny,

nebudu zde psát nějaká moudra či vyzývat stylem jděte k volbám. Každý má svůj rozum a své preference, a to je jedině dobře. To, co mě včera jako opravdu pobavilo, bylo, když generál řekl, cituji: „Dokud nebudeme mít připravené lidi na rozhodování v referendu, tak bych to viděl jako možné riziko, protože ta kultura u nás není." Tak hlavně že se uchází o hlasy občanů v přímé volbě hlavy státu.

Anketa

Kdo víc rozděluje společnost?

hlasovalo: 42148 lidí

Ale konec humoru. On to tak určitě nemyslel, že lidé jsou idioti, kteří neumí myslet při referendu, ale v přímé volbě jsme v pohodě. Že? A ještě něco. Vláda připravuje důchodovou reformu. Posune se odchod do důchodu atd... A co na to kandidát Pavel cituji: „Důchodovou reformu potřebujeme, vláda ale bude potřebovat hodně odvahy, a především prostředků, aby se ke skutečné reformě odhodlala.“ Tak hlavně že od sám odešel do důchodu v 57 letech, což bude asi o 13 let dříve, než předpokládám navrhne vláda a než půjde do důchodu většina těch, co ho budou volit. Tak tomu se říká chucpe.

A co bude po volbách? Pokud vyhraje Babiš, bude to zase o ohrožení demokracie a chvilkaři budou řádit na náměstích. To, co předvedli na našich akcích, to byl fakt vrchol nevkusu a agresivity. No a pokud vyhraje generál, nestane se vůbec nic, a bohužel opravdu ani nic pozitivního pro naše občany. Jen bude mít pětislepenec nad vším svou moc. SNĚMOVNA, SENÁT a možná i HRAD. Ale naši příznivci nebudou pískat na náměstích a nebudou agresivní. A víte proč? Protože slušní voliči Babiše si v klidu počkají na parlamentní volby ... a tam to vládě sečtou.

Taková už je DEMOKRACIE.
Takže zítra k volbám a přeji krásný den.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

22:01 Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k dalším investicím do infrastruktury pro cyklisty v…