Matějka (SNČR): Přání lidem v České republice do roku 2019

01.01.2019 14:02

Vážené dámy a pánové, je před námi rok 2019. Lidé z České republiky byli vždy vzorem a příkladem pro svět v řadě oborů. Podnikateli a zaměstnanci podniků počínaje přes vědce, lékaře až třeba po sportovce dokázali neskutečné věci.

Matějka (SNČR): Přání lidem v České republice do roku 2019
Foto: archiv F. Matějka
Popisek: František Matějka, předseda Strany nezávislosti ČR

Vážené dámy a pánové,

je před námi rok 2019. Lidé z České republiky byli vždy vzorem a příkladem pro svět v řadě oborů. Podnikateli a zaměstnanci podniků počínaje přes vědce, lékaře až třeba po sportovce dokázali neskutečné věci.

Jsou mezi námi bohužel i tací, kteří by rádi přepsali významy pojmů jako je rodina, národ nebo vlast. Nic z toho ale není přežitek. Rodina, vlast, národ a stát jsou nesmírně důležité hodnoty. Jde o soužití lidí, kteří mají společné kořeny, kulturu a v těžkých dobách se dokáží semknout. Je to všechno, co máme. Nenechme si to prosím nikdy a nikým vzít.

Naše společná Česká republika leží v srdci Evropy. Navzdory krokům dosavadních vlád a členství v Evropské unii je stále ještě jednou z nejbezpečnějších zemí na světě. Lidé tu neumírají při teroristických útocích, ani při násilí těch, kteří by nikým nezváni nelegálně překročili naše hranice.

Máme nejnižší nezaměstnanost široko daleko. A jakkoliv bych si přál mít vyrovnané rozpočty, přes veškeré rozdávání vlády si v porovnání s ostatními držíme stále ještě v mezích veřejné finance.

Česká republika je nádherná země. Nádherná! Přeji vám a vašim rodinám to nejlepší do roku 2019 a věřím, že nám v Evropských volbách pomůžete přivést Českou republiku zpátky z Bruselu domů do vašich rukou a naplnit naši Vizi pro tuto zemi a všechny lidi, kteří tu žijí. Abychom si pro začátek uchovali to, co máme. A abychom na tom byli za nějakou dobu ještě lépe.

Když víte, že děláte správnou věc, a dokážete spojit správné lidi, tak máte vyhráno. Hodně štěstí a zdraví nám všem a ať se vám v roce 2019 daří co nejlépe.

S úctou Váš

František Matějka
předseda Strany nezávislosti České republiky


(převzato z Profilu)

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokop (Levice): Za populisty mám lháře z ODS

20:01 Prokop (Levice): Za populisty mám lháře z ODS

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ODS.