Ministr Rakušan: Přišel čas dělat řadu věcí jinak

15.01.2024 21:18 | Tisková zpráva

Dva roky vlády jsou za námi a my cítíme, že přišel čas si říct, že je potřeba řadu věcí dělat jinak. Přestat s politickým taktizováním. Se zbytečnými a nesrozumitelnými kompromisy. A začít dělat to, co je prostě správné.

Ministr Rakušan: Přišel čas dělat řadu věcí jinak
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr vnitra Česka Vít Rakušan

I já si uvědomuji, že s vládou a výsledky její práce je spousta lidí nespokojená. Jedním z důvodů je určitě i špatná komunikace všech zákonů a úsporných opatření, které jsou pro tuhle zemi nezbytné a prospěšné, ale často jsme si nedali tu práci je lidem dobře vysvětlit. Ale není to rozhodně jen o komunikaci. Řada věcí, které jsme slibovali a chtěli, zůstala napůl cesty nebo jsme s nimi ani nezačali.
Vzkazujete nám to, píšete nám to. Rádi si to ale poslechneme přímo od vás, na to jsme jako starostové zvyklí. Jsme hnutí, jehož členky a členové už mnohokrát ukázali, že se umí starat o lidi. Ve městech i na malých obcích. Nebojíme se diskutovat a přijímat kritiku. A k tomu se chci jako předseda Starostů vrátit.

Od příštího týdne proto začíná velká šňůra debat. Zcela záměrně se chystám jet do měst, kde to od lidí schytáváme nejvíc. Přijďte na Debaty bez cenzury a společně se pobavme o tom, co je pro vás podstatné. Přijmu jakoukoli kritiku.

Vít Rakušan

Debaty bez cenzury:
22. 1. Karviná
29. 1. Sokolov
12. 2. Most
19. 2. Česká Lípa
4. 3. Vyškov
11. 3. Přerov
18. 3. Ústí nad Labem
25. 3. Havířov

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

22:01 Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k dalším investicím do infrastruktury pro cyklisty v…