Ministryně Šlechtová: S Čínou máme dobře nakročeno

22.04.2015 15:28

Jedna z nejvlivnějších žen Čínské lidové republiky Liu Yandong, která zastává post vicepremiérky čínské vlády, přijala pozvání ministryně pro místní rozvoj Karly Šlechtové na Holiday World 2016. 25. ročník středoevropského veletrhu cestovního ruchu se bude konat 18. - 21. února 2016 v Praze.

Ministryně Šlechtová: S Čínou máme dobře nakročeno
Foto: MMR
Popisek: Ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová

„S čínskými partnery máme nyní nakročeno k velmi dobré spolupráci. Ráda bych, aby výsledkem bylo další navýšení počtu čínských turistů, kteří zavítají do naší země. Navíc od zítřka začínají v Šanghaji „České dny", které ukáží našim partnerům v Číně, co všechno jim může Česká republika nabídnout,“ uvedla ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová.

Vicepremiérka Liu Yandong se stane hlavním partnerem veletrhu Holiday World 2016, který se se orientuje na cestovní ruch ve střední Evropě. V rámci této akce bude i Čína představena českým turistům, pro které se tato destinace stane díky zavedení přímé letecké linky od září 2015 dostupnější. Součástí tohoto partnerství bude i oslava nového čínského roku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Karla Šlechtová

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.