Nacher (ANO): Opatření rozhodně není nové, jak se nám snaží někdo namluvit

07.08.2022 13:15 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu ke kritice přítomnosti policistů v civilu na mítinku Andreje Babiše

Nacher (ANO): Opatření rozhodně není nové, jak se nám snaží někdo namluvit
Foto: Reprofoto: Prostor X
Popisek: Patrik Nacher

Ad neoznačení policisté:
Můžeme si o tom myslet své, ale děje se to běžně. Když se konaly např. demonstrace před PSP proti pandemickému zákonu, byli tam také. Viděl jsem je vždy v budově ve Sněmovní 1, kam odcházeli. Jestli je to správné opatření neumím posoudit, ale rozhodně není nové, jak se nám tu snaží někdo svým údivem namluvit.

Anketa

Líbí se vám kampaň, ve které SPOLU staví Babiše vedle Putina?

1%
97%
hlasovalo: 29284 lidí

Shrnutí:
Babiš se schází se svými příznivci, nikoho nenutí, nikoho neobtěžuje, místa jsou dopředu daná, oni chodí za ní. Na tato setkání ovšem jezdí i kritici, nejčastěji z řad příznivců 5K (zřejmě smutní z toho, že se s nimi nikdo neschází ??), kteří tato setkávání narušují - piskájí, hulákají, uráží přítomné. Atmosféra díky tomu housne. Policie (pod vedením nového policejního prezidenta) na základě toho musí uzpůsobit svoje opatření. Pak se něco stane a ona zakročí.

Vyústění:
Může za to Babiš, neadekvátní zásah policie, jejich nepřiměřené prostředky, agresivita příznivců ANO. Jen ti, kteří tam přišli prudit, jsou v tom nevinně… Přitom stačí jediné, aby tam nechodili, jako příznivci jiných stran a hnutí nechodí na akce 5K subjektů.

P.S. Právo shromažďovací:
Právo na shromáždění patří k základním lidským právům. Umožňuje lidem se pokojně shromáždit a vyjádřit své názory. Proto se shromáždění nepovoluje, jenom OZNAMUJE jeho konání.
Přestupku se dopustí každý, kdo mimo jiné, brání svým nepřístojným jednáním k plnění účelu ohlášeného shromáždění. Orgány státní moci mají povinnost bránit práva občanů včetně práva na shromáždění.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

8:19 Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

Jihomoravský kraj dostal od ministerstva financí k připomínkování pozměněný návrh, který upravuje fi…