Národní socialisté podporují vládu ČR, odsuzují Senát

21.03.2020 16:41

Stanovisko strany s vyjádřením podpory vládě ČR

Národní socialisté podporují vládu ČR, odsuzují Senát
Foto: narsoc.cz
Popisek: Jaroslav Král

Charakter lidí se nejlépe ukazuje za nepříznivé situace. Jsou ti, co se snaží, druzí vyčkávají a je i bohužel hrstka těch, co se snaží za každou cenu této situace využít pro svůj prospěch. Bez ohledu na politické zaměření, moudré názory různorodých komentátorů a odborníků vždy a na všechno, je třeba uznat a ocenit nejen rozvážný, ale i efektivní postup vlády České republiky. Rychlostí jejího rozhodování i výběrem opatření, včetně uzavření a kontroly hranic, jsme šli příkladem ostatním zemím EU. Možná mohlo být něco uděláno i jinak a lépe, ale na podrobnou analýzu bude dost času, až krize odezní.

V rozporu s tímto postupem vlády jsou výroky některých opozičních senátorů, u nichž se nelze ubránit dojmu, že se chtějí zviditelnit před podzimními senátními volbami. Smutným příběhem je zejména přístup předsedy Senátu Miloše Vystrčila, jenž dokonce usiloval o odvolání velvyslance Čínské lidové republiky, která nyní ochrannými pomůckami zásobuje téměř celý svět.

Vládu podporujeme a Senát odsuzujeme! Nyní jde o to spojit všechny síly našeho národa k překonání krizového stavu!

V Praze 19. března 2020

Jaroslav Král, v. r.
předseda strany Národní socialisté

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bek: Školství jde správným směrem, změny teď musíme odpracovat

7:07 Ministr Bek: Školství jde správným směrem, změny teď musíme odpracovat

Jako ministr školství si vážím toho, že v domácí odborné komunitě existuje poměrně silná shoda na ro…