Okamura: Historie zná příklady pádu civilizací... Vystupme z EU a postavme právo šaríja mimo zákon

07.07.2015 16:50

Projev na 29. schůzi Poslanecké sněmovny dne 7. 7. 2015.

Okamura: Historie zná příklady pádu civilizací... Vystupme z EU a postavme právo šaríja mimo zákon
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Vážené dámy, vážení pánové, já bych si dovolil navrhnout bod na program schůze s názvem Referendum o setrvání České republiky v Evropské unii (Smích v sále.) a postavení islámského práva šaríja a džihádu mimo zákon.

Navrhuji, abychom hlasovali o usnesení, které bude znít:

Poslanecká sněmovna Parlamentu České republiky považuje šíření extrémního islámu a nelegální migraci za zásadní ohrožení bezpečnosti České republiky. Zásadní příčinou tohoto ohrožení je politika a fungování Evropské unie.

Poslanecká sněmovna, vědoma si odpovědnosti k občanům České republiky, vyzývá vládu České republiky k přípravě zákona o referendu, kde občasné České republiky budou mít možnost vyjádřit se k dalšímu setrvání naší země v Evropské unii, a dále vyzývá vládu neodkladně připravit legislativní kroky definující šíření a propagaci islámského práva šaríja a džihádu jako trestný čin ohrožující svobodu, demokracii a lidská práva.

A nyní krátké zdůvodnění. Historie zná příklady rozpadu a pádu civilizací, kultur a států. Společným znakem těchto jevů bylo vždy to, že lidé na počátku vůbec netušili, že již rozpad začal.

Ti, kteří na nebezpečí upozorňují, jsou označováni za extrémisty a rušitele klidu. Tato Sněmovna se stala především vykonavatelem legislativní vůle EU. Tato sněmovna má dnes ucpané uši a zakryté oči. Schvalujete regulaci a nesmysly jen proto, že jsme připustili ztrátu svrchovanosti našeho práva a rezignovali jsme na naše národní zájmy a státní zájmy. Místo toho jsme uvěřili budování dokonale regulovaného multikulturního superstátu.

Dámy a pánové, byl to jeden velký omyl. Dnes neřešíme havárii budování EU. Teroristické útoky, imigrační vlna, islamizace, dluhová krize, to nejsou poruchy. Je to zákonitý důsledek fungování Evropské unie v těsné spolupráci s lobbisty bankéřů, zbrojařů a velkoprůmyslníků jak ze Spojených států amerických, tak z Evropy.

Imigrační vlna je také důsledkem letité snahy zbrojní lobby rozvracet státy a vyvolávat občanské války všude tam, kde je nějakým způsobem americké lobby nepohodlný režim.

Při vší neúctě k diktátorům, Kaddáfí, Asad nebo americký spojenec Saddám Husajn za celý život nespáchali tolik zla a bolesti, kolik jí prožili a prožívají obyvatelé jejich zemí dnes po jejich svržení.

Ukazuje se, že cesta současné evropské elity ničí jak země daleko na jihu či na východě, ale začíná ničit i samotné evropské země. Pokračování současné podoby evropské integrace ohrožuje základní zájmy českého státu a jeho občanů. Nelegální imigrace a šíření extrémního islámu je v přímé souvislosti a je součástí mylného plánu vytvoření superstátu EU. 

Tento plán znamená konec české státnosti, národa a kultury. Jsme uprostřed skutečné války džihádistů s Evropany. Uspět v něm může pouze stát a národ, který opět najde hodnoty, za které stojí za to bojovat. Za multikulturní superstát nikdo bojovat nebude. Neznám nikoho, kdo by obětoval život za Brusel, ale vím, že za svou vlast, za Čechy, Moravu a Slezsko ano. Za svá konkrétní města a vesnice, za své rodiny, a to beze slova udělá hodně velká část našeho národa. Jestli mají národy Evropy bojovat s nebezpečím, které se na ně valí, musí bojovat za sebe a ne za úředníky z Bruselu.

Ilegální imigrace a islamizace jsou spojené nádoby. Je nutné pojmenovat zlo, je nutné říci prosazování práva šaría a džihád - je nutné říci, že je to zlo, které ohrožuje naši svobodu. Je nutné legislativně zakotvit naše právo se tomu bránit. Multikulturní pseudohumanisté budou první obětí. Dělají v tomto případě stejnou chybu jako ve třicátých letech evropští politici, pro které byl Hitler trendy politický partner. Byly to peníze z USA a politická podpora Velké Británie, které Hitlera postavily na nohy. Stejně jako s Hitlerem ani s islamisty se nelze dohodnout.

Vážená Poslanecká sněmovno Parlamentu České republiky, chci vás požádat o podporu zařazení tohoto bodu na jednání Sněmovny a podporu navrženého usnesení.

(Nebylo zařazeno.)

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Otevřený dopis ministru Rakušanovi k migračnímu paktu

19:02 Mračková Vildumetzová (ANO): Otevřený dopis ministru Rakušanovi k migračnímu paktu

Otevřený dopis zveřejněný na svém veřejném facebookovém profilu k rukám ministra Víta Rakušana.