Okamura (SPD): Danuše Nerudová je fakt úplně mimo

26.12.2022 9:18 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k Danuši Nerudové.

Okamura (SPD): Danuše Nerudová je fakt úplně mimo
Foto: Facebook
Popisek: Tomio Okamura přednáší své vánoční přání

Danuše Nerudová je fakt mimo. Ve stejném jejím příspěvku kritizuje urážky lidí za jejich postoje a zároveň hned sama uráží lidi s jinými postoji… Tuhle fakt ne!

A Danuše Nerudová sama o sobě v rozhovoru řekla: “Mým největším handicapem je, že jsem mladá a pohledná”. V jiném rozhovoru říká, že “existují více než 2 pohlaví, ale neví, kolik jich je, tři nebo čtyři, možná i víc…” Tyhle její výroky snad ani nejde komentovat.

Co se vrátit na tu školu, kde se za jejího vedení rozdávaly vysokoškolské diplomy za poplatek?

A až mrazí, když jsem slyšel další vyjádření Danuše Nerudové, která otevřeně veřejně řekla, že nepočítá s bezplatným zdravotnictvím a školstvím, chce udělit vyznamenání bratrům Mašínům a že obdivuje Madeleine Albrightovou.

Kandidátka Fialovy vládní koalice Danuše Nerudová veřejně představila svůj “expertní tým”, se kterým spolupracuje. Je mezi nimi hned několik vládních lidovců a jako jednoho z jejích nejbližších spolupracovníků uvádí nechvalně známého exministra kultury Daniela Hermana (KDU-ČSL), který pravidelně aktivně navštěvuje srazy Sudetoněmeckého landsmanšaftu, který zpochybňuje Benešovy dekrety. Tak už víme, co nás s Danuší Nerudovou může čekat…

Jen doplním, že kandidáti Fialovy vlády jsou Danuše Nerudová, Petr Pavel a Pavel Fischer. Tito tři lidé prosazují politiku vládní pětikoalice Petra Fialy (ODS, STAN, TOP09, KDU-ČSL, Piráti).

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Ten tzv. "expertní tým" to do ní pere o 106, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseAion , 26.12.2022 11:05:07
že už v tom má nastrčená Danuche guláš. Už jen prostý fakt, že se nechala přesvědčit že je mladá a pohledná svědčí o nízké úrovni jejího IQ. Co se týká "orbanizace Evropy", slepě papouškuje jen fráze "expertního týmu" aniž by vůbec tušila, co tyto fráze znamenají.

|  6 |  0

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Kvóty jsme zrušili, a to, co vy jste navrhli a prosadili, jsme odmítli, opakovaně

16:05 Babiš (ANO): Kvóty jsme zrušili, a to, co vy jste navrhli a prosadili, jsme odmítli, opakovaně

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.