Okamura (SPD): Já a prezident jsme největší islámofobové

20.10.2015 7:32

Jak jste určitě mnozí z Vás zaznamenali v médiích, tak se mi v minulých dnech dostalo neočekávaného vysokého mezinárodního ocenění. Rada Evropy prohlásila, že největší islámofobové jsou český prezident Zeman a poslanec Okamura.

Okamura (SPD): Já a prezident jsme největší islámofobové
Foto: Daniela Černá
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura na besedě s občany v obci Vyšní Lhoty

Děkuji, ale je to nezasloužená pocta. Rozhodně nemám nic proti muslimům, kteří žijí slušně ve své zemi a neobtěžují svým chováním své okolí.

Podstata věci je v jediném, ano, jsem zásadně proti každému, kdo se nezákonně nebo násilím vtírá do našich zemí, ano, jsem proti každému, kdo nemá pokoru a úctu před tím, co zde vybudovali naši předkové, a jsem proti každému, kdo chce na tomhle našem dědictví jen parazitovat. To je přece neštěstí pro každou zemi.

Já podporuji demokracii a svobodu. A musím jasně říct, že z mého pohledu nejde islám a demokracie dohromady. Buď tady bude svoboda a demokracie nebo islám. Není nic mezi tím.

Muslimové v podstatě dělají jen to, co jim poroučí jejich víra, tedy celosvětový džihád – svatou válku. A ta podle islámu končí až tehdy, kdy budou na světě všichni nevěřící obráceni na víru v Alláha. Džihád je tedy nekonečný.

To špatné je především to, že evropští politici včetně našich zavřeli oči, a místo řešení problému útočí na ty, kdo problém pojmenují, jako jsem já.

To je skutečná a zásadní krize Evropy. Pokud ji nepřekonáme, tak nepřežijeme.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

8:04 Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k chudobě a ukrajinským uprchlíkům.