Okamura (SPD): Jako v Kocourkově. Všechno naruby

13.09.2015 7:34

Vedení Evropské unie se nejspíš zbláznilo a spletli si nás v ČR se svou kolonií. Doslova mě uráží, když slyším nový návrh předsedy Evropské komise Junckera, aby byly udělovány pokuty zemím, které odmítnou přijmout ilegální (tzn. nezákonné) imigranty. Rád bych připomněl, že jsme suverénní země a my si musíme sami svobodně rozhodnout, koho do své země pustíme a koho ne. Vůbec nerozumím ani logice návrhu – proč máme platit za to, že jako suverénní země odmítneme přijmout ilegální imigranty, kteří jsou občany států mimo EU? Navíc, my v České republice jsme tuto krizi nezapříčinili.

Okamura (SPD): Jako v Kocourkově. Všechno naruby
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Důvodem krize je jednak imperiální politika USA a jejich evropských spojenců v severní Africe a na Blízkém východě a také nesmyslně štědrý sociální systém vůči nezákonným imigrantům v západních zemích, který je tím lákadlem. Místo aby vedení Evropské unie a česká vláda zapracovali na řešení těchto příčin, tak se řeší pouze následky – a to ještě pozdě. Jako v Kocourkově. Všechno naruby.

Navíc se vůbec nejedná o uprchlíky před válkou, ale o čisté ekonomické imigranty. Nebo chce snad někdo tvrdit, že je v Turecku, přes které přichází, válka? Není. Takže tady nejde o život, ale jen a jen o to, ždímat maximum peněz ze zemí Evropské unie.

Evropská komise včera také znovu předložila návrh na kvóty na imigranty. Říkám, že kvóty jsou od počátku nejen nesmysl, ale jeden z důvodů krize. Pokud budou mít ilegální imigranti jistotu, že se o ně EU podělí, pak je to jen důvod, aby k nám vyrazili.

Připomínám, že na kvótách Brusel pracuje už více než dva roky a dnes sklízíme plody jeho práce. Pro kvóty letos v dubnu hlasovala v Evropském parlamentu také většina českých vládních europoslanců. Nezapomínejte na to. Nyní, když vidí veřejné mínění v Čechách, tak vláda najednou obrací. Nevěřím jim ani slovo.

Kdyby Brusel pracoval na nulové toleranci ilegální imigrace, na ochraně hranic a mírovém procesu na Blízkém východě a v severní Africe, místo podporování imperialistické politiky USA, tak žádná záplava migrantů není.

A závěrem jen připomínám, že tajné služby odhadují, že už dnes se podařilo do EU proniknout několika tisícům bojovníků Islámského státu a že jejich cílem je zřízení chalífátu v Evropě. Pokud někdo pochybuje, měl by vědět, že Islámský stát (IS) vyhlásil evropským zemím zcela oficiálně válku a my jsme ve válečném stavu, ať se nám to líbí či ne.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Na přípravě migračního paktu se aktivně podíleli představitelé Fialovy pětikoalice

19:02 Okamura (SPD): Na přípravě migračního paktu se aktivně podíleli představitelé Fialovy pětikoalice

Projev na 100. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k migračnímu paktu.